Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
24 SEK 80 SEK
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

1883 Routin - se hela sortimentet här

Här hittar du vårt stora utbud av franska 1883 Routins fantastiska gourmet-sirap, som kan användas i kaffe, till efterrätter, bakverk m.m. Här hittar du några av de absolut bästa siraper på marknaden, med en fyllig och kraftig smak.

Vil du vide mere om 1883 Routin? - Læs mere her.

1883 Routin

1883 Routin

Kaffesirap & dessertsåser från 1883 Routin

Sedan 1883 har Philibert Routin visat upp sin expertis i att göra sirap och liknande smaktillsatser. Hela historien började när han blandade 24 plantor och kryddor från de franska Alperna, till sin första sirap.

1883 Routin har idag den största produktionslinjen till fackfolk, som säljs i mer än 75 länder och är tillgängliga i en bred rad av läckra produkter: sirap, såser, frappes och smoothies. 1883s produkter är kända för sitt stora mångfald och finns på barer, caféer och i specialbutiker världen över.

1883 Routin i årtal

1883 grundar Philibert Routin, Routin Company i Chambery, i hjärtat av de franska alperna. Verksamheten producerar sirap men fokuserar huvudsakligen på alkohol, gjort på örter från de omkringliggande bergen.

1960 registrerar Routin en stigning i försäljningen av sin sirap och alkohol, tack vare den blomstrande turismen i de franska alperna och den snabbt stigande förbrukningen av sirap i Frankrike och västra Europa.

1987 lanserar Routin ett sensoriskt analys-laboratorium och R & D-avdelning, för att vidareutveckla sin expertis och överträffa kundernas förväntan.

1996 introducerar Routin ett nytt premium brand, specifikt dedikerat till foodservice fackfolk, resultatet av ett århundrade av forskning och erfarenhet.