Filtrering
Kaffestyrka
Vis mere... Vis mindre
Kaffetyp
Vis mere... Vis mindre
Price
32 SEK 5349 SEK
Arabica
40 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Ursprung
Vis mere... Vis mindre
EU Ekologi märke
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Kimbo - se hela sortimentet här

Kimbo är italienskt espressokaffe, när det är som bäst. Här får du italienska bönor av högsta kvalitet, rostat enligt stolta traditioner från Napoli. Kimbo har mer än 50 års erfarenhet och är ett mycket populärt rosteri.

Vil du vide mere om Kimbo? - Læs mere her.
per sida
per sida

Kimbo

Italiensk framgångshistoria om autentiskt italienskt kaffe - Kimbo

Kimbo är en av de stora italienska framgångshistorierna och grundades 1963 av Rubino-bröderna. Rosteriet ligger i Napoli och här rostas det enligt stolta traditioner och självklart äkta italienskt.

På toppen av den spännande ekonomiska boomen på 60-talet tog kaffemarknaden fart, eftersom det blev tillåtet att sälja kaffe på burk. Sedan dess har Kimbo fortsatt växa och är nu en av de största kaffeproducenterna i Europa.

Kimbos mål är att sprida italienskt kvalitetskaffe över hela världen och hos Rigtig Kaffe har vi Kimbos serie, som består av fyra olika varianter: Kimbo Gold, Kimbo Aroma IntensoKimbo Espresso Napoletano och Kimbo Crema Intensa (Kimbo finns även som malet kaffe). De fyra varianterna är otroligt olika och sträcker sig från 50% till 100% arabica. Alla fyra passar bra till både svart kaffe och mjölkdrycker. Utöver de klassiska kaffeblandningarna har Kimbo även en serie med E.S.E pods med samma höga kvalitet.

I mer än 50 år har Kimbo försett världen med hög kvalitet utifrån stolt tradition från Napoli, med en vision om att bli en fast referenspunkt för alla kaffeälskare världen över. Idag är Kimbo representerade i fler än 40 länder, fördelat över hela världen och serveras dessutom på en lång rad caféer, engelska pubar och hoteller.