Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
179 SEK 3469 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Bredemeijer - se hela sortimentet här

Bredemeijer har ett stort utbud av lyxprodukter inom te och kaffe, som bl.a. vackra och eleganta tekannor samt gjutjärn och roliga samt praktiska tillbehör till kaffebryggning. Allt designas och produceras i Holland, under noggranna kvalitetskontroller. 

Vil du vide mere om Bredemeijer? - Læs mere her.
per sida
per sida

Bredemeijer

Holländska tekannor och tillbehör från Bredemeijer

Bredemeijer grundades i Holland år 1914 av Gerardus Bredemeijer. Ett företag som producerar lyxprodukter inom te och kaffe.

Produkterna i Bredemeijers sortiment är utförda i en vacker design och framställda av material i toppkvalitet. Om du väljer en produkt från Bredemeijers får du med andra ord en snygg produkt och en fantastisk kvalitet. Bredemeijers är speciellt kända för sina tekannor i gjutjärn, som bl.a. den klassiska Jang tekanna och matchande tillbehör, i form av tekoppartevärmare och underlägg

Bredemeijer har idag nya ägare, som moderniserar och utvecklar produkter, utan att gå ifrån grundidén från 1914 eller kvalitén.

Produktionen sker i Holland på moderna maskiner, medan den sista finishen görs för hand. Alla tekannor är t.ex. handpolerade, för att få ett perfekt resultat.

Bredemeijer Group består av tre olika märken: Bredemeijer, Leopold Vienna samt Zilverstand, vilket ger ett brett utbud inom köksutrustning till bra priser.