David Rio

David Rio utvecklar och producerar prisvinnande och harmoniska chai te-blandningar i flera olika smakvarianter. Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av de populära David Rio chai-blandningarna.

Totalt 7 produkter

Chai te från David Rio

Om du gillar chai te, så känner du garanterat till David Rio: ett prisvinnande, premium chai brand med bas i San Fransisco. Detta är ett av de mest populära chai-teer på marknaden!

David Rios chai-teer är inspirerade av det traditionella indiska "milk tea" och här kombineras österländska traditioner med västerländsk stil, vilket ger amerikansk premium chai. Under årtionden har man bryggt chai te av svart te med äkta kryddor samt tillsatt mjölk och honung. Det är nämligen precis det som är grunden för David Rios chai. En produkt där man använt ingredienser i toppkvalitet, så man får en välbalanserad smak! I chai-teerna finns riktiga kryddor, som t.ex. kanel, kardemumma, nejlikor, ingefära och muskatnöt.

Bryggningen av ett Chai-te är enkel: häll bara varmt vatten eller mjölk på chai-blandningen. Snart börjar ingredienserna att skapa den rätta smaken och doften, så du får en perfekt balanserad chai.

David Rio grundades i maj 1996 och finns idag på caféer, restauranter och specialbutiker i hela USA samt säljs i 45 länder världen över.

De innovativa, unika och prisvinnande produkterna är skapade av ingredienser som David Rio noga utvalt. Chai-blandningarna innehåller bl.a. GMO-fri, non-dairy creamer, som ger en fantastisk krämig konsistens utan kemikalier och tillsatsämnen. Alla David Rio-produkter är fria från transfettsyror och gluten.