Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
139 SEK 140 SEK
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

David Rio - se hela sortimentet här

David Rio

Gillar du chai te, så känner du säkert igen David Rio, ett prisvinnade, premium chai brand med bas i San Fransisco. David Rios chai te är ett av det mest populära chai te brands på marknaden.

David Rios chao teer är inspirerat av den traditionella indiska "milk tea" och här kombineras östens traditioner med den västliga stil, som ger ett amerikansk premium chai. I årtier har man bryggat chai te av svart te med äkta krydder och tillsatt mjölk och honung och det är precist detta som är grundstenen i David Rios chai - ett produkt där det bara är använt ingredienser i toppkvalitet. så man får en välbalanserat smak. I teet finns krydder som kanel, kardemumma, nejlika, ingefära och muskatnöt.

Bryggningen av en chai te är ganska simpel. Häll blott varmt vatten eller mjölk över en av chai mixen och på ganska kort tid börjar ingredienserna att skapa den rätta smak och doft.

David Rio blev grundlagt i maj 1996 och är idag tillgängligt på cafeer, restauranger och i specialbutiker i hela USA och i 45 länder världen över.

Den innovation, unika och prisvinnande produkt är skapt av ingredienser som David Rio noga utvalt. Chai mixerna innehåller bla. GMO-fri, non-dairy crenaer som ger en fantastisk konsistens utan kemikalier eller andra ämnen. Alla David Rio produkter är fri från transfettsyrer och gluten.