Cafetto

Cafetto är specialister på att producera rengörings- och underhållsprodukter till kaffebryggare, espressomaskiner och liknande. De har bl.a. en organisk linje till både kaffebryggare och espressomaskiner, espressokvarnar m.m.

Totalt 24 produkter

Rengöring & underhåll av espressomaskiner - Cafetto

Cafetto är ett australiskt företag, som har funnits sedan 2003 och är specialister inom framställning av rengöringsprodukter till espressomaskiner, kaffebryggare och liknande. Alla produkter tillverkas i Australien.

Cafetto är en av branschens ledande på ekologiska och miljövänliga lösningar inom rengörings- och avkalkningsprodukter till espressomaskiner, filterbryggare, kaffe- och tekannor osv. Serien består bl.a. av en organisk linje med organisk avkalkningmjölkrengöringkvarnrengöring och backflushpulver till dig som vill ha de bästa produkterna till din maskin.

Rengöringsprodukterna är utvecklade och anpassade till en lång rad espressomaskiner, som halvautomatiska, automatiska och helautomatiska maskiner, såväl som traditionella filterkaffebryggare och pour over-kaffebryggare.

Cafettos sortiment passar till bl.a. espressomaskiner från Gaggia, Saeco, DeLonghi, Jura, Nivona samt diverse kaffebryggare, vattenkokare, kaffekannor och pour over-kaffebryggare.

Rengöringsmedlen förbättrar maskinens prestanda, så du alltid kan brygga gott kaffe och serien omfattar produkter till avkalkning, rengöringsmedel, rengöringstabletter, rengöringsborstar, te-rengöring och barista-trasor.