Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
17 SEK 1199 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Cafetto - se hela sortimentet här

Cafetto är specialister på att producera rengörings- och underhållsprodukter till kaffebryggare, espressomaskiner och liknande. De har bl.a. en organisk linje till både kaffebryggare och espressomaskiner, espressokvarnar m.m.

Vil du vide mere om Cafetto? - Læs mere her.

Cafetto

Rengöring & underhåll av espressomaskiner - Cafetto

Cafetto är ett australiskt företag, som har funnits sedan 2003 och är specialister inom framställning av rengöringsprodukter till espressomaskiner, kaffebryggare och liknande. Alla produkter tillverkas i Australien.

Cafetto är en av branschens ledande på ekologiska och miljövänliga lösningar inom rengörings- och avkalkningsprodukter till espressomaskiner, filterbryggare, kaffe- och tekannor osv. Serien består bl.a. av en organisk linje med organisk avkalkningmjölkrengöringkvarnrengöring och backflushpulver till dig som vill ha de bästa produkterna till din maskin.

Rengöringsprodukterna är utvecklade och anpassade till en lång rad espressomaskiner, som halvautomatiska, automatiska och helautomatiska maskiner, såväl som traditionella filterkaffebryggare och pour over-kaffebryggare.

Cafettos sortiment passar till bl.a. espressomaskiner från Gaggia, Saeco, DeLonghi, Jura, Nivona samt diverse kaffebryggare, vattenkokare, kaffekannor och pour over-kaffebryggare.

Rengöringsmedlen förbättrar maskinens prestanda, så du alltid kan brygga gott kaffe och serien omfattar produkter till avkalkning, rengöringsmedel, rengöringstabletter, rengöringsborstar, te-rengöring och barista-trasor.