Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
112 SEK 27299 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Profitec - se hela sortimentet här

Profitec

Profitec är ett tyskt företag som utvecklar och framställer handgjorda, traditionella halvautomatiska espressomaskiner i absolut toppkvalitet. Profitec är tysk design när den är som bäst!

Företaget har funnits sen 1985 och började som importörer av italienska espressomaskiner till hushåll. Tio år senare började Profitec utveckla sina egna maskiner och idag har de ett spännande sortiment med halvautomatiska espressomaskiner och espressokvarnar. Professionell kvalitet till hemmabaristor världen över!

Profitecs filosofi är att man bara kan brygga en perfekt espresso på en manuell (halvautomatisk) espressomaskin. Maskinerna produceras i Milano, medan kvarnarna designas, produceras och monteras ihop i Heidelberg, Tyskland.

Maskinerna är av en helt speciell kaliber, med några av de absolut bästa komponenterna i espressovärlden. I utvalda modeller använder man t.ex. det legendariska E61-grupphuvudet, PID temperatursstyrning, rotations- och vibrationspumpar, dual boilers samt heat exchangers. Se t.ex. toppmodellen Profitec Pro 700, en maskin med de absolut bästa detaljerna.

Hos Rigtig Kaffe hittar du alla Profitecs espressomaskiner samt kvarnar, koppar och tillbehör. Se hela sortimentet nu!