Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
66 SEK 1330 SEK
Serie
Vis mere... Vis mindre
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Bloomingville - se hela sortimentet här

Bloomingville är läcker dansk interiör och design i god kvalitet till bra priser! Hos Rigtig Kaffe hittar du ett noga utvalt sortiment från det danska designmärket, som bl.a. barutrustning, vackert stengods, kaffebord och mycket mer.

Vil du vide mere om Bloomingville? - Læs mere her.
per sida
per sida

Bloomingville

Dansk interiör & design - Bloomingville

Bloomingville är till dig som älskar snygg och prisvänlig design. Här hittar du köksutrustning, kaffeutrustning och barutrustning i långa banor.

Bloomingville är ett danskt interiörmärke, grundat år 2000 av Betina Stampe, som sedan dess har delat sin vision om kreativitet och konstant förändring i hemmet.

Idag är Betinas man, Simon Stampe, VD i företaget, som de senaste året har haft en stor växt, vilket gör att de nu är ett av de största globala märken inom heminredning. Målet är fortfarande det samma som alltid: att leverera glada förändringar till vardagens designers. 

År 2014 blev företaget en del av det amerikanska sällskapet Regent Holding.

Bloomingville har tusentals av varunummer och skiftande kollektioner, men gemensamt för dem alla är det breda utbudet av moderna produkter i god kvalitet, till bra priser! Varje år lanseras två huvudkollektioner, fem expresskollektioner samt en julkollektion.

Hos Rigtig Kaffe hittar du ett brett utbud av Bloomingvilles läckra produkter, bl.a. serviser, koppar och glas, barutrustning, kaffebord och köksutrustning i långa banor! Vi har noga valt ut Bloomingvilles sortiment och är stolta över att presentera det populära märket.