Bitz

Bitz är en otroligt snygg köksserie, bestående av köksutrustning och serviser, som bestick, tallrikar, skålar och koppar. Bitz-serien är inspirerad av den nordiska stilen och utförd i vackert stengods, trä och keramik.

Totalt 89 produkter

Bra köksutrustning & vackra serviser - Bitz

Bitz är för dig som älskar vackra och funktionella serviser samt köksutrustning. Serien har en klassisk nordisk stil och är utförd i material som trä, keramik och färggrant glaserat stengods. Hos Rigtig Kaffe har vi allt från serveringsfat och skålar till tallrikar, bestick och muggar.

Bitz är ett nyere danskt märke, som producerar köksutrustning och serviser. Märket har fått sitt namn efter Christian Bitz, som är en känd hälsoexpert, föredragshållare och TV-värd och som med stor entusiasm förmedlar sin hälsovetenskap. Christian Bitz har haft som mål att utveckla en fin serie, med fokus på att det ska vara roligare och enklare att vara sund till vardags.

Filosofin bakom Bitz

Med Bitz-serien har man lagt vikt på de olika materialens struktur och färger, för att skapa en fin och modern design. Bitz utbud består av bestick i olika färger, serviser i stengods och benporslin, stilfulla glas till bordet samt skålar och fat i olika storlekar och färger.

En av principerna bakom Bitz tallrikar är mindre yta, för att portionerna ska se större ut. Man har samtidigt haft fokus på färger och kvalitet. Christian Bitz blandar gärna färgerna i serien, så man får en färggrannare dukning.

Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort och brett utbud av Bitz fantastiska produkter. Se bl.a. den populära Bitz Gastro-serien, bestående av tallrikar i otroligt vackra färger, eller alla koppar & muggar i olika storlekar, former och färger.