Blomsterbergs

Se det stora utbudet av Mette Blomsterbergs serie av baktillbehör och köksutrustning. Blomsterbergs serie består av allt från formar till grytor, pannor och bestick.

Totalt 15 produkter

Praktisk och prisvänlig köks- och bakutrustning - Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är känd från dansk TV där hon, med sin bakgrund som konditor imponerat med sina förmågor i bl.a. den danska motsvarigheten av Hela Sverige bakar. Hon drev sitt eget café 1995-2001, samtidigt som hon har gett ut ett stort antal kak- och dessert-böcker.

Blomsterbergs serie består av allt inom baktillbehör och köksutrustning. Hos Rigtig Kaffe hittar du bl.a. det stora utbudet av bakformar, spritsar och liknande. Se även den fantastiska serien av fina grytorskålar och liknande, till servering av kakor, efterrätter och måltider.

Med bak- och köksutrustning från Blomsterbergs får du kvalitetsutrustning till bra priser. Alla produkter är noga utvalda, testade och utvecklade av Mette Blomsterberg, som med sin erfarenhet och öga för design inte kompromissar med sin utrustning. Blomsterbergs är till dig som njuter av att stå i köket, oavsett om du bakar eller lagar mat!