Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
37 SEK 3375 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Blomsterbergs - se hela sortimentet här

Se det stora utbudet av Mette Blomsterbergs serie av baktillbehör och köksutrustning. Blomsterbergs serie består av allt från formar till grytor, pannor och bestick.

Vil du vide mere om Blomsterbergs ? - Læs mere her.
per sida
per sida

Blomsterbergs

Praktisk och prisvänlig köks- och bakutrustning - Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är känd från dansk TV där hon, med sin bakgrund som konditor imponerat med sina förmågor i bl.a. den danska motsvarigheten av Hela Sverige bakar. Hon drev sitt eget café 1995-2001, samtidigt som hon har gett ut ett stort antal kak- och dessert-böcker.

Blomsterbergs serie består av allt inom baktillbehör och köksutrustning. Hos Rigtig Kaffe hittar du bl.a. det stora utbudet av bakformar, spritsar och liknande. Se även den fantastiska serien av fina grytorskålar och liknande, till servering av kakor, efterrätter och måltider.

Med bak- och köksutrustning från Blomsterbergs får du kvalitetsutrustning till bra priser. Alla produkter är noga utvalda, testade och utvecklade av Mette Blomsterberg, som med sin erfarenhet och öga för design inte kompromissar med sin utrustning. Blomsterbergs är till dig som njuter av att stå i köket, oavsett om du bakar eller lagar mat!