Mepal

Mepal är funktionalitet och innovation när det är som bäst. Här han du se hela vårt utbud av Mepals eleganta, stilsäkra och otroligt praktiska förvaringslådor, skålar m.m. från bl.a. Cirqula- och Modula-serierna.

Köksutrustning enligt stolta traditioner - Mepal förvaringsbyttor & skålar

Mepal har sedan 1950 designad och producerat funktionella plastprodukter, till tillredning och förvaring av mat, torrvaror och liknande. Vackra, praktiska och nyttiga produkter till alla hushåll!

Med den stilsäkra, funktionella och tidlösa designen är Mepals produkter klassiker, som håller i åratal och som gör organisering av köket enkelt och överskådligt. Designen är inspirerad av den tyska Bauhaus-traditionen, där funktionalitet och enkelhet är i fokus. Gemensamt för alla Mepals produkter är hållbarhet och miljövänlighet. 

Använd de många olika förvaring-plastburkarna och skålarna till t.ex. rester från middagen, grönsaker, mjöl, pasta, nötter och liknande, så du får en bra överblick. Med de transparenta locket kan du snabbt se vad de olika byttorna och skålarna innehåller. 

Gemensamt för alla Mepals förvaringslådor och skålar är att de finns i många olika storlekar och former, så du alltid har en låda eller skål att använda, oavsett om det är till en liten matsäck eller stora mängder mat.

Mepals sortiment sträcker sig över olika serier, som bl.a de populära Cirqula-skålarnaEllipse-bägarna till sallad, yoghurt och liknande samt de praktiska Modula förvaringslådorna