Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
74 SEK 770 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Rosti - se hela sortimentet här

Rostis fantastiska Margrethe-skålar är kända och finns i många hushåll. Nu kan du köpa ett stort utbud av skålar, skålset, grytskedar m.m. här hos Rigtig Kaffe!

Vil du vide mere om Rosti ? - Læs mere her.
per sida
per sida

Rosti

Företaget Rosti grundades redan 1914, då Rolf Fahrenholtz och Stig Jørgensen fick idéen att starta ett livslångt samarbete. Rosti är primärt känt för deras funktionella melamin-produkter till köket och särskilt för deras Margrethe-skålar.

Rostis fokus är mest på den nordiska livsstilen, där mys, närvaro och funktionella kökstillbehör har ett högt värde för företaget. Rolf och Stig har använt både järnprodukter och bakelit men bestämde sig till sist för materialet melamin. Det var då Rosti började få framgång.

När Rosti år 1947 ville framställa plastskålar började äventyret med den kända Margrethe-skålen. Margrethe-skålarna lanserades först i tre storlekar i fyra färger. Senare lanserades de fler storlekar och skålarna framställdes med gummiring på undersidan och till sist fick alla skålar ett tillhörande lock.

Rosti har genom åren framställt blåsstöpta flaskor och dunkar, där de framför allt hade en stor produktion av stora plastdunkar till bl.a. olja, rengöringsmedel och kosmetikprodukter. Utöver detta framställdes exportflaskor, läskbackar, dockor till första-hjälpen-kurser, parasollfötter och mycket mer.