Concept-Art Joe Frex

Concept-Art JoeFrex är ett tyskt företag, som levererar ett brett utbud av baristautrustning till espressomaskiner. Se det stora utbudet av Concept-Art JoeFrex hos Rigtig Kaffe.

Stort utbud av baristautrustning från Concept-Art Joe Frex

Concept-Art JoeFrex är ett tyskt företag, som grundades av Jörg F. Rexroth i början på 90-talet. Tanken och idén bakom företaget började som en hobby och passion, som grundar sig i Jörgs förmågor som hantverkare och inom "gör-det-själv".

År 1996 blev Jörg bedd att bygga en knockbox till en väns espressomaskin. Därefter spred sig ryktet och en helt ny marknad samt möjligheter öppnade sig. Han specialiserade sig i tillbehör till espressomaskiner och utöver olika knockboxar utvidgades sortimentet med tampersmjölkkannor, baser, tamperstationer, baristautrustning och liknande. 

Concept-Art har med tiden blivit en fast inventarie hos riktigt många espresso-älskare världen över, både i privata hem, hos professionella baristor och inom catering.

Som en del av framgången och dedikationen till att fortsätta med att skapa nya produkter, har Concept-Art under de senaste åren fått en ny och uppdaterad företags-identitet och är du kända under namnet JoeFrex.