Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
82 SEK 1499 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Bialetti - se hela sortimentet här

Bialetti är autentisk italiensk design och kvalitet, samt den ledande producenten inom mokabryggare till spis. Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av Bialettis fantastiska klassiker!

Vil du vide mere om Bialetti? - Læs mere her.
per sida
per sida

Bialetti

Bialetti - Italiensk design & kvalitet

1919 öppnade Alfonso Bialetti en verkstad i Crusinallo, Italien, där han tillverkade aluminiumprodukter. Med tiden utvecklade sig verkstaden från att producera halvfabrikat till att designa och utveckla unika produkter.

1933 såg Bialetti Moka Express ljuset för första gången och med dess unika design ändrade den sättet som italienarna gjorde kaffe på hemma. Företaget blev snabbt ett av de ledande italienska producenterna av mokabryggare, även kallat espressokannor.

Idag har det italienska företaget en dominerande plats på den internationella marknaden och är det enda rätta när du ska ha en mokabryggare. Sortimentet har med tiden utvidgats med annan köksutrustning, kaffebryggning och tillbehör, men Bialetti är än idag fortfarande förknippade med den karaktäristiska mannen med skägg, på den klassiska mokabryggaren.

Bland andra populära Bialetti-produkter hittar du bl.a. den unika Bialetti Tuttocrema mjölkskummare till spis, som av många anses som världens bästa mjölkskummare. Du hittar även Bialetti espressokoppar, termoflaskor, mjölkkannor och mycket mer.

Se alla Bialetti mokabryggare här.