Filtrering
Price
3149 SEK 6747 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Bönbehållare
Vis mere... Vis mindre
Produktionskapacitet
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, størrelse
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, type
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, materiale
Vis mere... Vis mindre
Programmeringsfunktion
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Macap - se hela sortimentet här

Macap producerar espressokvarnar av särdeles hög kvalitet och med en malnings-hastighet som slår riktigt många kvarnar i samma prisklass. Se alla våra Macap espressokvarnar här. 

Vil du vide mere om Macap? - Læs mere her.

Macap

Italienska espressokvarnar från Macap

Macap har tillverkat kaffekvarnar sedan 1930, då företaget grundades i Venedig, Italien. Macap producerar och utvecklar fortfarande produkterna på fabriken i den lilla staden Martellago vid Venedig.

En Macap kaffekvarn kännetecknas genom att ha allra högsta kvalitet och alla produkterna är ett resultat av många års noggrann och effektiv utveckling.

Varje steg i produktionen och under utvecklingen medverkar till att skapa kaffekvarnar av högsta kvalitet och hållbarhet. Macap har ett enda mål med varje kaffekvarn: att skapa en kvarn som är ett pålitligt, stabilt och trofast redskap när det gäller bryggning av kaffe och espresso.

Macap producerar huvudsakligen espressokvarnar till användning ihop med halvautomatiska espressomaskiner och med försäljning i 50 olika länder är Macap en av de ledande på marknaden, när det gäller kvalitets-espressokvarnar. 

Hos Rigtig Kaffe har vi ett stort utbud av kaffekvarnar från Macap. Om du är osäker på vilken som är rätt för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.