Filtrering
Price
3499 SEK 7249 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Bönbehållare
Vis mere... Vis mindre
Produktionskapacitet
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, størrelse
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, type
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, materiale
Vis mere... Vis mindre
Programmeringsfunktion
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Macap - se hela sortimentet här

Macap

Macap har tillverkat kaffekvarnar sedan 1930, då företaget grundades i Venedig i Italien. Macap tillverkar och utvecklar fortfarande produkterna på fabrikken i den lilla byn Martellago utanför Venedig.

 

En Macap kaffekvarn kännetecknas genom att vara av allra högsta kvalitet, och alla produkter är ett resultat av många års noggrann och effektiv utveckling.

 

Varje steg i produktionen och i utvecklingen bidrar med att skapa, speciellt kaffekvarnar, av absolut högsta kvalitet och hållbarhet på marknaden. Macap har ett enda målsättning med varje kaffekvarn - att skapa en kvarn som är ett pålitligt, stabilt och trofast redskab när det kommer til bryggning av kaffe och espresso.

 

Macap tillverkar huvudsakligen kaffekvarnar, till bryggning på espressomaskiner, och med representation i 50 olika länder, är Macap en av marknadsledande när det handlar om högkvalitets kaffekvarnar.

 

På Rigtig Kaffe har vi sveriges största urval av kaffekvarnar från Macap. Är du i tvivel om vilken av dessa kvarnar är den rätta för dig, kontakta oss för råd och vägledning.