Nivona

Nivona espressomaskiner är vackra och fulla av detaljer som gör kaffebryggningen till en lek. Här kan du se hela vårt utbud av espressomaskiner, tillbehör och rengöringsprodukter från Nivona.

Totalt 64 produkter

Nivona har en klar målsättning att producera världens bästa espressomaskiner. Det gäller inte bara funktionalitet och teknologi, utan även allt annat som ligger bakom en god kopp kaffe.

För att espressomaskinerna ska leva upp till Nivonas höga kvalitetskrav, blir alla espressomaskiner producerade på den legendariska Eugster-fabriken i Schweiz, som producerar några av de allra bästa espressomaskinerna i världen. Fabriken producerar bland annat till Miele, Jura och Nespresso.

En Nivona espressomaskin kännetecknas vid dess slanka och stilrena design, som tillsammans med den enkla och snabba hantering gör alla espressomaskinerna till ett sant nöje att ha i köket. 

Espressomaskinerna produceras i en rad olika serier. En enkel 500-serie, som hör under automatiska espressomaskiner, samt 600, 700 och 800-serien med en lång rad teknologier och bryggmetoder. Toppmodellerna i 800-serien kännetecknas genom deras unika dubbla mjölksystem, där du med ett enkelt tryck kan brygga två koppar cappuccino eller latte.