Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
219 SEK 20999 SEK
Kaffedrycker
Vis mere... Vis mindre
Mjölkdrycker
Vis mere... Vis mindre
App-funktion
Vis mere... Vis mindre
Mjölkbehållare
Vis mere... Vis mindre
Antal koppar per bryggning (Kaffe)
Vis mere... Vis mindre
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe)
Vis mere... Vis mindre
Färg front/ kabinett
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Nivona - se hela sortimentet här

Nivona espressomaskiner är vackra och fulla av detaljer som gör kaffebryggningen till en lek. Här kan du se hela vårt utbud av espressomaskiner, tillbehör och rengöringsprodukter från Nivona.

Vil du vide mere om Nivona? - Læs mere her.
per sida
per sida

Nivona

Nivona har en klar målsättning att producera världens bästa espressomaskiner. Det gäller inte bara funktionalitet och teknologi, utan även allt annat som ligger bakom en god kopp kaffe.

För att espressomaskinerna ska leva upp till Nivonas höga kvalitetskrav, blir alla espressomaskiner producerade på den legendariska Eugster-fabriken i Schweiz, som producerar några av de allra bästa espressomaskinerna i världen. Fabriken producerar bland annat till Miele, Jura och Nespresso.

En Nivona espressomaskin kännetecknas vid dess slanka och stilrena design, som tillsammans med den enkla och snabba hantering gör alla espressomaskinerna till ett sant nöje att ha i köket. 

Espressomaskinerna produceras i en rad olika serier. En enkel 500-serie, som hör under automatiska espressomaskiner, samt 600, 700 och 800-serien med en lång rad teknologier och bryggmetoder. Toppmodellerna i 800-serien kännetecknas genom deras unika dubbla mjölksystem, där du med ett enkelt tryck kan brygga två koppar cappuccino eller latte.