DeLonghi

Delonghi grundades 1902 och utvecklar idag elektrisk köksutrustning, som espressomaskiner och mokabryggare samt kaffekvarnar, vattenkokare och mycket mer. Se hela vårt utbud av Delonghi här.

Totalt 11 produkter

Italiensk design och kvalitet - Delonghi

Med mer än 100 år på nacken är Delonghi en solid och erkänd italiensk producent, som är kända för sina vackra och användarvänliga produkter till köket.

Delonghi hittar du i espressons hemland Italien, där de världskända maskinerna produceras. Företaget har en lång tradition när det gäller att utveckla kaffebryggare och espressomaskiner. Alla maskiner är skapade för att få ett optimalt utbyte av kaffets bästa egenskaper, från de rostade bönorna till kaffet i koppen.

Maskinerna monteras för hand och går igenom flera olika tester innan de lämnar fabriken. Därför kan du hitta kafferester i maskinen, om du väljer en Delonghi-maskin.

Delonghi karaktäriseras av funktionalism, design och teknik. Man har inte kompromissat med något och Delonghi gör maskiner som är designriktiga, användarvänliga, moderna, högteknologiska och hållbara.