Filtrering
Brands
Vis mere... Vis mindre
Pris
84 SEK 900 SEK
Testyrka
Vis mere... Vis mindre
Te typ
Vis mere... Vis mindre
EU Ekologi märke
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Chaplon Te

Det finns 40 produkter.
per sida
per sida

Köp Chaplon te här!

Hos Rigtig Kaffe har vi ett stort utbud av Chaplons härliga, ekologiska teblandningar. Vi har både löste i vackra burkar och refills i upp till 700g, som är perfekta till att fylla på tomma burkar.

Oavsett om du tycker om svart, grönt eller vitt te, så har vi teet för dig. Här finns både klassiska teer, som t.ex. en klassisk Earl Grey, samt teer med smakgivare, som t.ex. frukt, blommor, kryddor och liknande. Prova t.ex. det goda Bjergblomst-teet

Vilka är Chaplon Te?

Chaplon grundades av Jas Lauritzen och är drivet av kärleken till te av hög kvalitet. Jas har rest till Asien i åratal för att hitta de bästa teer. Chaplon har idag sina egna teplantage på Sri Lanka (tidigare Ceylon), där teet odlas enligt japanska principer och här fokuserar man på kvalitet framför kvantitet. Här är smaken och kvalitén i fokus och man producerar bara en begränsad mängd te varje säsong.

Chaplon arbetar med full fokus på socialt ansvar, med respekt för både människor och landet. Till exempel så får alla arbetare på plantagen samt deras familjer gratis sjukvård och det erbjuds även gratis undervisning.