Filtrering
Brands
Vis mere... Vis mindre
Pris
149 SEK 3749 SEK
Serie
Vis mere... Vis mindre
Färg
Vis mere... Vis mindre
Kapacitet
Vis mere... Vis mindre
Dubbelväggig
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Vattenkokare

Det finns 73 produkter.
per sida
per sida

Elektrisk vattenkokare 

Hos Rigtig Kaffe har vi ett stort och spännande utbud av vattenkokare och elektriska vattenkokare i otaliga färger, storlekar och former. Vi har valt några av de bästa och mest erkända varumärkena, så att du är säker på att få en vattenkokare eller elektrisk vattenkokare i toppkvalitet.

En elektrisk vattenkokare är en otroligt effektiv och praktisk lösning när det handlar om att koka vatten till te eller kaffe - sätt i kontakten, fyll på med vatten, tänd, vänta ett par minuter, och så har man kokande vatten.

Idag producerar i stort sett alla kända märken vattenkokare, och det finns många nya spännande brands och design under de senaste åren. Hos Rigtig Kaffe, marknadsför vi bl.a. vattenkokare från:

Förutom att vattenkokaren är ett snabbt och enkelt sätt att koka sitt vatten på, är vattenkokaren också mera miljövänlig att använda jämfört med t.ex. grytor, bland annat sparar man atmosfären för många kilo CO2 utsläpp genom att först koka vattnet i vattenkokaren och därefter hälla över det i grytan.

Om du står och ska köpa en bra vattenkokare i ett snyggt design, är det ganska säkert att du hittar en passande här hos Rigtig Kaffe.