Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
44 SEK 4477 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Hario - se hela sortimentet här

Hario är synonymt med Slow Coffee. Ett helt fantastiskt märke, som är känt för sina glasproduktioner av högsta kvalitet. Se hela Harios sortiment här och hitta kaffeutrustning i långa banor.

Vil du vide mere om Hario? - Læs mere her.
per sida
per sida

Hario

V60 filterbryggning från Hario

Hario är en japansk glasproducent med egen fabrik, som sedan 1921 har designat, producerat och sålt värmetåligt glas. Hario betyder kungen av glas och Hario lever verkligen upp till namnet, eftersom de producerar glas av högsta kvalitet.

Historien började på 20-talet, med produktion av glasvaror till laboratorier och 1964 utvidgade Hario produktionen till hushållsprodukter, då man startade med en siphon kaffebryggare och på 80-talet udvidgade man till glaset i lyktor på bilar.

Oavsett vilken typ av produkt som man köper från Hario, kan man vara säker på att det är högsta kvalitet samt fantastisk, funktionell design. Produkterna är ett resultat av färdigheter, som har ärvts och förbättrats sedan starten, av erfarna hantverkare på Harios fabrik.

Idag är Hario ett erkänt och starkt märke inom kaffevärlden, där framför allt deras V60 drippers och tillbehör är populära. Kaffebryggnings-sortimentet består av ett stort utbud av klassiska drippers och range servers (se utbudet här) i olika färger och material, kaffekvarnar och liknande utrustning. Allt en kaffenörd kan begära!

Varför V60?

Hario har gett sina drippers namnet V60, utifrån den 60 graders vinkel som drippern utgör. Detta tillför djup till kaffet.

Manuell kontroll

När man brygger med V60 har man manuell kontroll över hela bryggningen, beroende på hur långsamt eller snabbt vattnet hälls på den malda kaffet. Utöver detta har man full fokus på kaffet, istället för på kaffebryggningens teknologi.

Bra tillgänglighet

V60-bryggmetoden är lätt att förstå och lätt att upprepa. Om man har smakat V60 på ett café eller hos en vän så är det otroligt lätt att köpa sin egen utrustning och komma igång med att brygga. 

Individuell bryggning

Om du väljer 1 kopps dripper kan du brygga individuella koppar och därmed få precis det resultat du föredrar, både när det gäller kaffestyrka och vattenmängd.