Helautomatiska espressomaskiner

Produkter
Det finns 4 produkter.

Totalt 4 produkter

Helautomatiska espressomaskiner

Med en helautomatisk espressomaskin klarar maskinen bryggningen åt dig, p.g.a. de automatiserade processerna och förprogrammerade kaffedryckerna. De helautomatiska maskinerna har egna bönbehållare, som doserar och maler kaffet till önskad styrka.

Allt du ska göra för att få en god kopp kaffe är att trycka på en knapp, varefter maskinen maler den mängd bönor som ska användas samt tillsätter den förprogrammerade vattenmängden. Kort därefter kan du njuta av ditt nybryggda kaffe.

Helautomatiska espressomaskiner är utrustade med ett automatiskt mjölksystem, som gör att du kan göra en rad olika mjölkdrycker, bara genom att trycka på en knapp. Du behöver därför inte ånga mjölken efteråt. Maskinen gör det läckra, krämiga skummet åt dig!

Helautomatiska espressomaskiner ger dig möjligheten att anpassa ditt kaffe efter önskemål. Det betyder att du, beroende på maskin, kan justera vatten- och kaffemängd, kaffestyrka m.m. så du får den kopp kaffe du tycker bäst om.

Vi rekommenderar automatiska espressomaskiner till dig som vill ha en maskin som klarar hela processen åt dig, bara genom ett knapptryck.