Ref: A4347

Ny Spar 50%
House of Barista Kaffekvarn Inkl. Bialetti Moka 6 Koppar Mokabryggare & Kaffe

Från House of Barista

House of Barista Kaffekvarn Inkl. Bialetti Moka 6 Koppar Mokabryggare & Kaffe

Leverans: Leverans i början av december 2021

899,95 SEK

1 799,85 SEK

Spar 899,90 SEK

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  Denna klassiska 6-kantiga Moka Express mokabryggare från legendariska Bialetti, är troligtvis den allra mest kända av dem alla. Espressokannan är vidareutvecklad genom årtionden och kvaliteten är utan tvekan den högsta, både när det gäller design och funktionalitet.

   

  Moka Express kan användas på keramisk-, gas- och elspis.

  1 x

  Ref: 39-1163

  Troligtvis den allra mest kända mokabryggaren är den 6-kantiga Moka Express från Bialetti.

  Färg Aluminium
 • Se produkt Artikelinfo

  Rigtig Kaffe Adrianna är en hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras på Sicilien. Kaffen består av 60% tvättat arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

   

  Med Adrianna kaffe får du en mediumrostad kaffeblandning med en genomträngande mörk smak med styrka. Kaffet har en intensiv och långvarig eftersmak med små inslag av chokolad, som ger ett gott krämigt kaffe. Rigtig Kaffes Adrianna är perfekt till en kopp espresso men också till en vanlig kopp svart kaffe. Tack vare den kraftfulla smaken ger den också en god cappuccino, där kaffesmaken kommer fram. Adrianna är ett kaffe med styrka och karaktär.

   

  Adrianna är ett italienskt tjejnamn som betyder mörk och denna kaffeblandning har fått namnet för att den inspireras av den sicilianska traditionen av rostning av kaffebönor och den mörka kaffesmaken. Sicilianerna köper oftast deras kaffe hos den lokala rostaren "torrefazione" och föredrar en liten, mycket stark svart kopp kaffe som dricks snabbt och ger en koffeinkick p.g.a. det höga innehållet av robusta.

  På Sicilien rostas kaffet efter gamla traditioner som går i arv i generation efter generation. Här fokuseras det på den djupa och kraftiga smak och det noggranna rostandet som ger den rätta sicilianska espresson.

   

  Riktig kaffes egna serie består av 5 olika kaffeblandning, där alla 5 är en hyllning till Italien och den Italienska kaffehistorien. Varje kaffeblandning symboliserar ett område i Italien och områdets tradition av kaffesmak och kafferostning.

   

  Rostning: 3/6

  Syrlighet: 4/6

  Body: 3/6

  Fås även i 1000 g. 

  Hållbarhet: Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

  Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden. 

  1 x

  Ref: 25B-20014

  Rigtig Kaffe Adrianna är en hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras...

  Kaffestyrka Mellan
  Rostat Adrianna 500g: 13.04.2021
  Bäst före Adrianna 500g: 13.04.2023
 • Se produkt Artikelinfo
  Du ger dina kaffebönor extra kärlek med Mr. Baristas kompakta och elektriska kaffekvarn. Då kan du enkelt mala dina kaffebönor till den malning du vill, beroende på vilken bryggmetod du använder.

  Kaffekvarnen kan mala upp till 75 gram bönor åt gången, vilket motsvarar ca. 10 koppar kaffe. Kaffebönorna läggs i metallbehållaren som lätt kan tas bort så att det nymalda kaffet kan hällas i ett filter eller en kaffepress. Du håller ner on/off-knappen tills kaffet har önskad malning.

  1 x

  Ref: 56-1004572

  Du ger dina kaffebönor extra kärlek med Mr. Baristas kompakta och elektriska kaffekvarn.

  Färg Svart

0 anmeldelser af House of Barista Kaffekvarn Inkl. Bialetti Moka 6 Koppar Mokabryggare & Kaffe

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension