Filtrering
Brands
Vis mere... Vis mindre
Pris
200 SEK 3259 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Mikrovågsugn & Miniugn

Det finns 23 produkter.

Mikrovågsugnar & miniugnar

Är du på jakt efter en ny mikrovågsugn eller miniugn? Vi på Rigtig Kaffe har ett stort utbud av diverse varianter. Våra mikrovågsugnar och miniugnar är både funktionella, effektiva samt en fröjd för ögat.

Mikrovågsugnar är perfekta till alla hushåll. Du kan nämligen använda en mikrovågsugn till en massa olika saker, från att värma upp rester till att tillreda en ny rätt. Du kan hitta mikrovågsugnar med en uppsjö av olika funktioner, som passar just ditt behov.

Miniugnar finns det också många fördelar med. En miniugn är perfekt om du har begränsat med plats i köket, vill ha en ugn i sommarstugan eller bara inte lagar så mycket mat. Miniugnen sparar nämligen plats, tid och el, samtidigt som den är lika bra att laga mat i som en vanlig ugn. Miniugnar har de vanliga funktionerna, som grill och varmluft och du kan, precis som med vanliga ugnar, hitta speciella miniugnar som är fulla av smarta funktioner och egenskaper.

Vi har mikrovågsugnar och miniugnar i alla prisklasser och behov. Det ska finnas något för alla och det har vi försökt att se till! Du kan därför hitta varianter med olika funktioner, effektinställningar och mycket mer.