Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
65 SEK 30999 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Bravilor Bonamat - se hela sortimentet här

Bravilor Bonamat är ett holländskt företag, som utvecklar och producerar solida filterkaffebryggare, perkolator och varmvatten-maskiner. Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av Bonamats bryggare. Se dem här.

Vil du vide mere om Bravilor Bonamat? - Læs mere her.
per sida
per sida

Bravilor Bonamat

Filterkaffebryggare till företag - Bonamat

Bravilor Bonamat är ett holländskt, familjeägt företag med mer än 65 år på nacken. Företaget utvecklar och producerar ett brett utbud av kaffebryggare och varmvatten-maskiner, med målet att inspirera och vara innovativa. 

Bravilor Bonamat säljs i mer än 100 länder världen över och är kända för sina fantastiska lösningar till framför allt företag och kontor. 

Företag ligger fortfarande i Holland, där all administation försiggår. Med en Bonamat kaffebryggare får du en maskin av toppkvalitet, som kommer hålla i många år!

En kaffebryggare från Bravilor Bonamat är inte bara en kaffebryggare. Det finns en lång rad lösningar till kontoret, caféer, mötesrum, matsalar och liknande: filterkaffebryggare, automater, perkulator och tevattenbehållare. Ta en titt på MondoMatic och Novo-serierna inom filterkaffebryggare. Här finns bryggare med 1 eller 2 bryggstationer, så du kan brygga två kannor kaffe på en gång.

Bravilor Bonamat har naturligvis en rad termokannor i toppkvalitet, så ditt kaffe kan hållas varmt och gott så länge som möjligt. Termokannorna finns i flera olika storlekar och modeller, som smarta pumptermosar, som gör serveringen enkel och droppfri!