Spar 22%
Gaggia Cadorna Plus Barista

Fra

Gaggia Cadorna Plus Barista

Leverans: 1-3 vardagar

8 169,00 SEK

10 449,00 SEK

Spar 2 280,00 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

 • Överskådlig hantering via TFT Display
 • 5 olika kaffedrycker
 • 4 olika användarprofiler
 • Pre infusion
 • Professionell-steamer i rostfritt stål
 • Uttagbar bryggenhet
 • Espresso-back

Andre funktioner

Produktbeskrivning

Gaggia Cadorna Plus Barista är en halvautomatisk espresso-maskin, som genom bara ett tryck på en knapp brygger en fantastisk kopp kaffe. Du kan välja mellan hela fem olika kaffedrycker. Autentisk italiensk kaffenjutning när den är som bäst!

Maskinen är otroligt enkel att använda, tack vare den innovativa och användarvänliga TFT-displayen, som guidar dig genom förloppet, oavsett om du ska brygga kaffe, steama mjölk eller rengöra och underhålla maskinen. Under displayen hittar du fem stora knappar till av/på, användarprofiler, hem, inställningar samt start/stopp.

Genom ett dryck på knappen vid en kaffedryck kan du ställa in kaffestyrka i fem olika steg, temperatur, kaffemängd samt om du vill brygga en eller två koppar. På det sättet kan du enkelt anpassa drycken, så du får precis den kopp kaffe du gillar bäst.

Tack vare de fyra personliga användarprofilerna kan du spara inställningarna för var enkel dryck, så de alltid är anpassade efter din kaffesmak. Du öppnar enkelt din profil via "My favourites"-knappen och väljer den profil du vill använda. Därefter ska du bara välja den kaffedryck du vill ha, trycka på start och efter ett ögonblick kan du njuta av ditt nybryggda kaffe.

Maskinen är utrustad med den professionella steamern, som är gjord av rostfritt stål. Tack vare dess form kan du använda olika sorters mjölkkannor till ångbåten, och alltid uppnå ett oklanderligt mjölkskum. Den dispenserar också varmt vatten för te och infusioner.

Gaggia Cadorna Plus Barista är en kompakt och elegant svart espressomaskin med vattentank som hanteras framifrån och sumpbehållare. Maskinen är perfekt till dig som vill ha en Cadorna och bekväm maskin, som brygger en fantastisk kopp kaffe.

OBS! Det är viktigt att du använder de rätta rengöringsprodukterna till din espressomaskin.

Professionella steamern

Maskinen är utrustad med den professionella steamern, som är gjord av rostfritt stål. Tack vare dess form kan du använda olika sorters mjölkkannor till ångbåten, och alltid uppnå ett oklanderligt mjölkskum. Den dispenserar också varmt vatten för te och infusioner.

Nytt interface

Den nya, stora TFT färgdisplayen gör det mycket enklare att överskåda inställningsmöjligheter, rengöringsprogram etc. Du kan bläddra mellan flera sidor för att hitta rätt kaffedryck. På Gaggia Cadorna Prestige hittar du espresso, kaffe, cappuccino och latte macchiato på sida 1 och resterande drycker finns på de övriga sidorna.

4 personliga användarprofiler

Genom att skapa en personlig användarprofil kan du ställa in var enskild dryck, så den passar precis till dina behov. Inställningarna sparas, så du bara ska trycka på start utan att behöva ändra styrka, kaffemängd eller liknande var gång.

Pre infusion

Maskinen är utrustad med Pre infusion, vilket betyder att det malda kaffet fuktas under lågt tryck innan bryggningen börjar. Detta ger ett jämnare tryck under bryggningen, så du får fullt utbyte av ditt kaffe.

Espresso-back

När du ska brygga espresso kan du välja att dra ut Espresso-backen och ställa kopparna där. På det sättet kan du få kaffetappen ännu närmare koppen, så du undviker stänk och får en ännu bättre creme.

Keramisk kvarn

Gaggia Cadorna är utrustade med en tystgående keramisk kvarn, som själv doserar och maler precis den mängd som ska användas till den valda kaffedrycken. Malningsgraden kan justeras i 10 steg, så du kan anpassa malningen till de bönor du vill använda. Kvarnen får bara justeras medan den maler.

Behållare till kaffebönor

Den inbyggda bönbehållaren har en kapacitet på upp till 300 g hela bönor och är utrustade med en arombevarande lock, så bönorna håller sig friska.

Stor vattentank

Maskinen är utrustad med en vattentank som hanteras framifrån, med en kapacitet på 1,5 liter. Vattentanken kan tas av och fyllas direkt under vattenkranen. Vi rekommenderar att du använder ett Gaggia Intenza kalkfilter i vattentanken, så kalket filtreras bort innan det kommer in i maskinen.

Urtagbar bryggenhet

Bryggenheten kan tas ur genom att öppna luckan på sidan av maskinen. För det bästa kafferesultatet är det viktigt att rengöra bryggenheten minst en gång i veckan under rinnande vatten, så kaffefett, kaffesump och liknande sköljs bort.

Justerbar kaffetapp

Kaffetappen kan justeras upp och ner, så den passar till koppen. Maskinens frihöjd är 15,5 cm.

Varmvatten-funktion

Gaggia Cadorna Prestige ger dig möjligheten att få varmt vatten till t.ex. te. Detta görs genom att trycka på aktuell knapp på displayen, varefter vattnet kommer ut från steamern.

Maskinkategori Semiautomatisk
Kaffedrycker Lungo
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Kaffedrycker Ristretto
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Americano
Mjölksystem Ja - steamer
MyCoffee funktion Ja
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja
Max. Glas- & Kopphöjd 15,5 cm
Display typ Med knapper
Display TFT
Kvarn/ inställningar Keramisk / 10
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 300g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Overskudsvarme
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,5 / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Sumplåda kapacitet ca. 10 kopper
Pumptryck 15
App-funktion Nej
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Svart / Svart
Serie Gaggia Cadorna
Effekt 1900 W
Bredde 26 cm
Höjd 38 cm
Dybde 44 cm
Vikt 9 kg
Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Cadorna Plus Barista

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension