Spar 23%
Gaggia Magenta Plus

Fra

Gaggia Magenta Plus

Leverans: 1-3 vardagar

6 899,00 SEK

8 959,00 SEK

Spar 2 060,00 SEK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Exempel

Sparxpres

 • Överskådlig hantering via TFT Display
 • Fem olika kaffedrycker
 • Preinfusion
 • Professionell ångare i rostfritt stål
 • Uttagbar bryggenhet
 • 15 cm frihöjd
 • Espresso-back

One-toch kaffedrikke

Andre funktioner

Produktbeskrivning

Gaggia Magenta Plus är en automatisk espressomaskin, som genom bara ett tryck på en knapp brygger en fantastisk kopp kaffe. Du kan välja mellan hela fem olika kaffedrycker. Autentisk italiensk kaffenjutning när den är som bäst!

Maskinen är otroligt enkel att använda, tack vare den innovativa och användarvänliga TFT-displayen, som guidar dig genom förloppet, oavsett om du ska brygga kaffe, steama mjölk eller rengöra och underhålla maskinen. Under displayen hittar du 4 stora knappar till av/på, hem, inställningar samt start/stopp.

Genom ett dryck på knappen vid en kaffedryck kan du ställa in kaffestyrka i fem olika steg, temperatur, kaffemängd samt om du vill brygga en eller två koppar. På det sättet kan du enkelt anpassa drycken, så du får precis den kopp kaffe du gillar bäst.


Magenta Plus är också utrustad med en espressobricka i rostfritt stål, vilket säkerställer rätt höjd för att få oklanderlig espresso när som helst med ett perfekt och jämnt crema-skikt och inga stänk under bryggningen. Brickan är innesluten i droppbrickan och kan lätt dras ut med en enkel gest och placeras i rätt höjd.

Gaggia Magenta är gjord med en keramisk kvarn som säkerställer den renaste doften från kaffebönorna och förhindrar överhettning och bränning. Den keramiska kvarnen garanterar lång livslängd och bästa resultat varje gång. Maskinen har också funktionen "Optiaroma", som låter dig justera aromintensiteten i 5 nivåer och därmed uppnå den perfekta koppen kaffe.

Maskinen är utrustad med den professionella ångaren i rostfritt stål, vilket gör det snabbt och enkelt att ånga och värma mjölk för en krämig cappuccino eller en rik latte. Tack vare sin form kan du använda olika sorters mjölkkanna och alltid ha en oklanderlig mjölkskum. Du kan också använda den för vatten till te.

Gaggia Magenta Plus är en elegant svart espressomaskin med en vattentank som manövreras genom att lyfta locket ovanpå maskinen och en molnbehållare som manövreras på framsidan. Maskinen är perfekt för dig som vill ha en lyxig, användarvänlig och bekväm maskin som brygger en utmärkt kopp kaffe.

Skillnaden på Gaggia Magenta Plus & Milk

Gaggia Magenta Plus är utrustad med en ångarm där Magenta Milk är en helautomatisk maskin med ett automatiskt mjölkningssystem. På Plus måste du ånga mjölken själv och på Milk gör maskinen det åt dig. Magenta Plus har också 5 drinkar, medan Magenta Milk har 9 drinkar.

OBS! Det är viktigt att du använder de rätta rengöringsprodukterna till din espressomaskin.

Nytt interface

Den nya, stora TFT färgdisplayen gör det mycket enklare att överskåda inställningsmöjligheter, rengöringsprogram etc. Du kan bläddra mellan flera sidor för att hitta rätt kaffedryck.

Espresso-back

När du ska brygga espresso kan du välja att dra ut Espresso-backen och ställa kopparna där. På det sättet kan du få kaffetappen ännu närmare koppen, så du undviker stänk och får en ännu bättre creme.

Pre infusion

Maskinen är utrustad med Pre infusion, vilket betyder att det malda kaffet fuktas under lågt tryck innan bryggningen börjar. Detta ger ett jämnare tryck under bryggningen, så du får fullt utbyte av ditt kaffe.

Keramisk kvarn

Gaggia Magenta är utrustade med en tystgående keramisk kvarn, som själv doserar och maler precis den mängd som ska användas till den valda kaffedrycken. Malningsgraden kan justeras i 5 steg, så du kan anpassa malningen till de bönor du vill använda. Kvarnen får bara justeras medan den maler.

Behållare till kaffebönor

Den inbyggda bönbehållaren har en kapacitet på upp till 250g hela bönor och är utrustade med en arombevarande lock, så bönorna håller sig friska.

Stor vattentank

Maskinen är utrustad med en vattentank som hanteras framifrån, med en kapacitet på 1,8 liter. Vattentanken kan tas av och fyllas direkt under vattenkranen. Vi rekommenderar att du använder ett Gaggia Intenza kalkfilter i vattentanken, så kalket filtreras bort innan det kommer in i maskinen.

Urtagbar bryggenhet

Bryggenheten kan tas ur genom att öppna luckan på sidan av maskinen. För det bästa kafferesultatet är det viktigt att rengöra bryggenheten minst en gång i veckan under rinnande vatten, så kaffefett, kaffesump och liknande sköljs bort.

Justerbar kaffetapp

Kaffetappen kan justeras upp och ner, så den passar till koppen. Maskinens frihöjd är 15 cm.

Varmvatten-funktion

Gaggia Magenta ger dig möjligheten att få varmt vatten till t.ex. te. Detta görs genom att trycka på aktuell knapp på displayen, varefter vattnet kommer ut från steamern.

Maskinkategori Automatisk
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Americano
Mjölksystem Ja - steamer
Separat mjölk/mjölkskum funktion Ja - steam arm
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja
Max. Glas- & Kopphöjd 15 cm
Display typ Touchskærm
Display TFT m. touch
Kvarn/ inställningar Keramisk / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 280g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,8L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Sumplåda kapacitet ca. 15 kopper
Pumptryck 15
App-funktion Nej
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Färg front/ kabinett Svart / Svart
Serie Gaggia Magenta
Effekt 1900 W
Bredde 22,4 cm
Höjd 35,7 cm
Dybde 43,5 cm
Vikt 7,6 kg
Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Magenta Plus

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension