Spar 24%
Nivona NICR 796 Vit Espressomaskin

Fra

Nivona NICR 796 Vit Espressomaskin

Leverans: 1-3 vardagar

9 679,00 SEK

12 689,00 SEK

Spar 3 010,00 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Nivona CafeRomatica 796 är en helautomatisk espressomaskin, som är gjord i en snygg vit front och med ett brett utbud av coola funktioner som gör kaffebryggningen till en lek – bara med en knapptryckning.

Produktbeskrivning

Nivona CafeRomatica 796 är en helautomatisk espressomaskin, som är gjord i en snygg vit front och med ett brett utbud av coola funktioner som gör kaffebryggningen till en lek – bara med en knapptryckning.

Nivona CafeRomatica 796 är utrustad med den senaste kvarn och isolering, vilket gör maskinen mycket tystare än tidigare versioner. Kvarnen är en högkvalitativ konisk slipmaskin av härdat stål med extra tyst drift.

Nivona CafeRomatica 796 är utrustad med Aroma Balance system med tre olika aromprofiler (dynamisk, konstant och intensiv), som ger en maximal arom. Det färdiga resultatet är mycket olika, beroende på vilken aromaprofil du väljer vid bryggningen och du har därmed ännu fler möjligheter att få den perfekta koppen kaffe.

Tack vare den inbyggda Bluetooth-funktionen kan du ladda ner Nivonas Smarter Coffee-app och därmed hantera din maskin via din smartphone eller surfplatta. Appen ger dig möjligheten att programmera maskinens dryck, se statistik, videoguider och mycket mer.

Denna modell är utrustad med hjul under, vilket gör den extra lätt att flytta när du till exempel vill städa runt maskinen. Den har även koppbelysning, vilket ger ett extra läckert inslag för din kaffebryggning.

Detta är en automatisk oneTouch espressomaskin, vilket betyder att när du ska brygga en kopp kaffe med mjölk suger maskinen upp mjölken själv, från en mjölkkartong eller behållare, varefter den ska värmas, skummas och hällas i koppen, efterföljt av kaffe.

Nivona CafeRomatica 796 ger dig möjligheten att anpassa din kaffe- och mjölkdryck som du vill ha den. Du kan välja mellan 5 kaffestyrkor, den totala mängden och förhållandet mellan kaffe och mjölk. Om du väljer en Latte Macchiato kan du dessutom justera förhållandet mellan kaffe, mjölk och mjölkskum, så den blir precis som du vill ha den!

Automatiskt mjölksystem

Denna automatiska espressomaskin är naturligtvis utrustad med ett automatiskt mjölksystem och "one touch" system, så espresso och latte macchiato bryggs med ett enda tryck på knappen. Mjölksystemet suger själv upp mjölken från mjölkkartongen eller flaskan via mjölkslang-systemet.

Rengöring av mjölksystemet är otroligt enkelt på en Nivona espressomaskin. Maskinen ser själv till att skölja systemet och mjölkslangen, så mjölkrester försvinner. Du ska bara sätta igång sköljningen.

Inbyggd och förbättrad kvarn

CafeRomatica 796 har inbyggd bönbehållare med en kapacitet till 250 gram hela bönor. Kaffebönorna åker direkt ner i kvarnen, som alltid bara maler den mängd kaffebönor som ska användas till var kopp.

Nivona har utvecklat en helt ny kvarn med en tystare rotationsteknik, vilket betyder att kvarnen för mycket mindre oväsen än på tidigare modeller.

Programmering

Med CafeRomatica 796 kan du ställa in de olika kaffedryckerna och spara inställningarna, så du får precis samma kopp varje gång. Du kan dessutom göra din egen kaffedryck, MyCoffee, där du väljer vilken dryck som du vill ha som utgångspunkt. Därefter ställer du in önskat förhållande mellan mjölk och kaffe, styrka osv. så ditt favoritkaffe sparas.

Användarvänlig display

Displayen på Nivonas espressomaskiner är enkel att ställa in och den stora färgdisplayen gör det otroligt enkel att brygga kaffe, samt automatisk rengöra och avkalka maskinen.

Koppbelysning

När Nivona CafeRomatica 796 brygger aktiveras koppbelysningen: blått ljus när det bryggs något med mjölk och bärnstensfärgat ljus när du brygger kaffe.

Stor vattentank

Vattentanken har en kapacitet på 2,2 liter och med Nivonas Claris filter installerat direkt i vattentanken skyddas espressomaskinen mot kalk, samtidigt som att vattnet alltid är friskt. Kom ihåg att aktivera filtret under inställningar.

Enkel hantering

Espressomaskinen hanteras enkelt och snabbt via de två vridknapparna. Den högra används till att välja vilken kaffetyp du vill ha och den vänstra till att välja styrka och mängd. Välj styrka genom att trycka på knappen och mängd genom att vrida.

Anpassa ditt val

Med Nivona CafeRomatica 796 kan du ställa in varje kopp så den blir precis som du vill ha den. Välj mellan 3 olika styrkor, 3 olika temperaturer och mängden anpassas från 40 ml till 240 ml. När du har ställt in det en gång kommer maskinen ihåg det, så du brygger din personliga kopp med ett enkelt tryck. Vid en cappuccino kan du välja förhållandet mellan kaffe och mjölk och vid en latte macchiato kan du välja förhållandet mellan kaffe, mjölk och skum.

Rengöring av mjölksystemet är otroligt lätt med en Nivona espressomaskin. Maskiner ser själv till att skölja igenom systemet och slangen, så mjölkrester tas bort. Du ska bara sätta igång själva sköljningen.

Utrustad med små hjul

Nivona CafeRomatica 796 är försedd med hjul under, vilket gör den extra lätt att flytta när du till exempel vill städa runt maskinen.

Justerbar höjd

Du kan justera höjden på kaffeutloppen, så du kan brygga i koppar som är ända upp till 14 cm höga.

Hela bönor eller malet kaffe

Nivona CafeRomatica 796 har en liten tratt, där maskinen kan få malet kaffe direkt till var enkel kopp. om du vill brygga med ett special-kaffe.

Maskinkategori Helautomatisk
Serie Nivona 7-serie
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Americano
Mjölkdrycker Mjölkskum
Mjölkdrycker Cappuccino
Mjölkdrycker Varm mjölk
Mjölkdrycker Latte Macchiato
Mjölksystem Ja - helautomatiska
Mjölkbehållare Købes som tilbehør
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 5 opskrifter
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja (20 - 240 ml)
Max. Glas- & Kopphöjd 14 cm
Koppbelysning vid bryggning Ja
Display typ Med knapper
Display TFT Farve
Kvarn/ inställningar Stål / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 250g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Overskudsvarme
Vattentank / sensor (tom vattentank) 2,2L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Pumptryck 15
App-funktion Ja
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Hvid / Sort
Effekt 1455 W
Strömförbruk i standby 0 watt
Bredde 24 cm
Höjd 34 cm
Dybde 46 cm
Vikt 8,7 kg
Nivona

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde