Spar 13%
Nivona CUBE 4102 Vit Espressomaskin

Fra

Nivona CUBE 4102 Vit Espressomaskin

Leverans: 1-3 vardagar

5 640,00 SEK

6 450,00 SEK

Spar 810,00 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

  • Touchdisplay
  • Aroma Balance System
  • Liveprogrammering
  • Många anpassningsmöjligheter
  • Snabb och pålitlig rengöring
  • ECO Mode

One-toch kaffedrikke

Produktbeskrivning

Nivona CUBE är en helt speciell och elegant automatisk espressomaskin, fylld med Nivonas bästa och senaste teknologier som gör kaffebryggningen till en lek. Maskinen är en helt ny modell för 2023, utvecklad i en vacker design.

CUBE-modellen är ett smart och nytt sätt att brygga kaffe på. Maskinen fungerar genom att du häller hela kaffebönor i bönbehållaren, och sedan trycker du på en knapp som maler bönorna ner i en behållare (Click Cup) som sitter i maskinen. Efter malningen är det dags för bryggning. För att göra detta flyttar du bara behållaren till bryggpositionen och använder handtaget på sidan av maskinen för att låsa fast den. När detta är gjort, är du redo att brygga kaffe.

På CUBE 4 blir du guidad genom processen via maskinens touchdisplay på toppen. Här kan du anpassa din kaffedryck som du vill. Du har valet mellan 5 kaffestyrkor, 3 temperaturinställningar på vattnet, den totala mängden och aroma balance systemet, så att det passar perfekt till din smak. Dessutom kan du justera medan drycken bryggs. Oavsett om du vill ha en espresso eller en kopp kaffe, brygger maskinen en fantastisk kopp varje gång.

CUBE 4 är utrustad med Aroma Balance System med tre olika aromaprofiler (dynamisk, konstant och intensiv), som säkerställer maximal arom och en precis extraktion. Kort sagt handlar Aroma Balance Systemet om hur bryggflödet ska ske - vid konstant är flödet precis detsamma under hela bryggningen, medan flödet vid dynamisk och intensiv varierar.

Det färdiga resultatet är mycket olika beroende på vilken aromaprofil som väljs vid bryggningen, och du har därmed ännu fler möjligheter att få den perfekta koppen kaffe!

Med CUBE 4 har du också en snabb och pålitlig rengöring, som utförs med ett enkelt vrid. När du är färdig med att brygga en kaffedryck, skjut handtaget på maskinen upp för att lossa behållaren, ta ut den och vrid toppen ett varv tills det klickar. Den bryggda pucken av malt kaffe skjuts upp ur behållaren och är redo att slängas. Torka snabbt av behållaren med en trasa, och maskinen är klar igen. Det blir inte mycket enklare.

Nivonas nya CUBE 4 är en fantastisk maskin som både är enkel och användarvänlig, och som samtidigt brygger en härlig kopp kaffe - oavsett var eller när. Ta CUBE 4 med på picknick, till sommarstugan, hotellet och mer med Nivonas smarta resetaske, så är du alltid säker på en fantastisk kopp kaffe. Det perfekta valet för alla som söker det extra ordinära.

Officiell Nivona återförsäljare

Rigtig Kaffe är den enda officiella danska Nivona återförsäljaren – vi har naturligtvis en egen serviceverkstad med utbildade Nivona-tekniker som tar hand om din maskin med omsorg. Med en espressomaskin från Nivona får du en maskin i toppkvalitet – byggd i Schweiz med en garanti för Premium Swiss Quality!

Aroma Balance system med 3 profiler

CUBE 4 är utrustad med Nivonas Aroma Balance system, som låter dig välja mellan tre olika aromaprofiler (Dynamic, Constant, Harmonic, Intense) för att få maximal arom och en precis extraktion. Aromaprofilen "Quick" gör det dessutom möjligt att brygga en kaffespecialitet snabbare jämfört med de andra aromaprofilerna.

ClickCup

Maskinen är utrustad med den smarta Click Cup-behållaren, där du först placerar behållaren till vänster i maskinen för att mala kaffe ner i den. Därefter flyttas behållaren över till maskinens högra sida, där vatten strömmar genom den nymalda kaffet, vilket resulterar i en läcker och krämig kopp kaffe eller espresso.

Inbyggd kvarn

CUBE 4 har en inbyggd bönbehållare med kapacitet för 250 gram hela bönor. Kaffebönorna åker direkt ner i kvarnen, som alltid bara maler den mängd kaffebönor som behövs för varje enskild kopp.

Programmeringsmöjligheter

Med Nivona CUBE 4 har du möjlighet att ställa in din kaffedryck på många olika parametrar. Justera mellan 5 kaffestyrkor, 3 temperaturinställningar på vattnet, den totala mängden, aroma balance systemet och malningsgraden så att det passar perfekt till din smak.

Snabb och pålitlig rengöring

När du har bryggt en kopp kaffe eller espresso är det enkelt och smidigt att rengöra din CUBE 4-maskin. Frigör behållaren "Click Cup" från maskinen, vrid toppen av behållaren ett varv så att din kaffepuck skjuts upp och kasta sedan bort den. Nu behöver du bara torka av behållaren med en trasa, och sedan är maskinen redo att användas igen.

Maskinkategori Automatisk
Serie Nivona 4-serie
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Kaffedrycker Espresso
Mjölksystem Nej
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja (20 - 240 ml)
Display typ Touchskærm
Kvarn/ inställningar Stål / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 250g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,4L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Pumptryck 15
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Färg front/ kabinett Hvid / Sort
Effekt 1455 W
Strömförbruk i standby 0 watt
Bredde 21 cm
Höjd 32 cm
Dybde 21 cm
Vikt 5 kg
Nivona

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde