Spar 57%
Bialetti Venus Elegance 6 Kopp. Espressokanna

Från Bialetti

Bialetti Venus Elegance 6 Koppar mokabryggare

Leverans: 1-3 vardagar

Andre varianter

479,95 SEK

1 129,00 SEK

Spar 649,05 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Mycket elegant och stilren mokabryggare från legendariska Bialetti, som även kan användas på alla spistyper, inklusive induktion.

Produktbeskrivning

Mycket elegant och stilren mokabryggare från legendariska Bialetti, som även kan användas på alla spistyper, inklusive induktion.

Venus Elegance är en fantastiskt vacker och konstnärlig espressokanna av rostfritt stål, som samtidigt är mycket funktionell. Den praktiska och specialdesignade droppfria pipen gör att mokabryggaren kan sättas direkt på bordet vid servering. 


Venus Elegance mokabryggare kan användas på alla spistyper, inklusive induktion.


Diameter 6 koppar: 10 cm


OBS! Innan du använder induktionskannan första gången rekommenderas det att du testar så den fungerar på din induktions-kokplatta. Detta görs genom att du sätter kannan på kokplattan UTAN kaffe och vatten i och känner efter om kannan blir varm. Testa gärna detta på flera av dina kokplattor. Kannorna fungerar bäst på de kokplattor som passar i storlek. 

Så använder du en mokabryggare


Häll vatten i botten
 
Sätt i filtret och fyll det med malet kaffe


Sätt på toppen av espressokannan och skruva fast den 
 

Värm kannan på plattan tills den översta delen är fylld med kaffe. Servera direkt.

Koka espresso på induktion

Mokabryggaren kan användas på induktion, men du ska vara uppmärksam på att kombinationen av din induktionsspis och kannan kan betyda att kannan inte tänder.

Undersök om din spis kräver en speciell diameter på det som sätts på plattan. Om den gör det så se om espressokannan klarar det. Kontrollera också om det är speciella krav på den magnetiska produkt som sätts på din induktionsspis. På vissa induktionsspisar är det skillnad på om de enskilda zonerna kan tända espressokannan.

När du får kannan så packa ut den försiktigt och sätt den på spisen, för att se om espressokannan kan tända din spis. Om den tänder så ta bort den direkt, så den inte bränner. 

Antal koppar 6 kopper
Fungerar på induktion Ja
Färg Stål
Material Rostfritt stål
Diameter 10 cm

0 anmeldelser af Bialetti Venus Elegance 6 Koppar mokabryggare

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension