Alessi Pulcina Espressokanna Svart 6 Kopp

Från Alessi

Alessi Pulcina mokabryggare Svart 6 Koppar

Leverans: 1-3 vardagar

Andre varianter

1 329,00 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Alessi Pulcina är en elegant mokabryggare som passar till alla kaffeälskare världen över. Espressokannan har en kapacitet på 6 koppar, som motsvarar ca 30 cl. 

Produktbeskrivning

Alessi Pulcina är en elegant mokabryggare som passar till alla kaffeälskare världen över. Espressokannan har en kapacitet på 6 koppar, som motsvarar ca 30 cl. 

 

Pulcina är resultatet av en intern undersökning och optimering av espressokannans form, för att kunna förbättra kaffeupplevelsen och undvika den bittra och brända eftersmaken. Kannans v-formade hällpip påminner om en kycklingnäbb och är specifikt designat till att skära perfekt när kaffen hälls. Pulcina betyder kyckling på italienska och namnet kommer från speciella hällpipen.

 

Mokabryggaren ska diskas för hand. Kannan är tillverkad i aluminium och kan användas på alla spisar förutom induktion. Om du använder kannan på en gasspis ska du däremot räkna med att kannan blir missfärgad och här gäller inte reklamationsrätten.

 

Alessi Pulcina mokabryggare är designad av Michele De Lucchi i samarbete med llly kaffe och blev lanserad 2015. Samarbetet om att tillverka kannan har tagit 15 år och resultatet är den unika och fina espressokannan!

Så använder du en mokabryggare


Häll vatten i botten
 
Sätt i filtret och fyll det med malet kaffe


Sätt på toppen av espressokannan och skruva fast den 
 

Värm kannan på plattan tills den översta delen är fylld med kaffe. Servera direkt.



Kapacitet 0,3 L
Antal koppar 6 kopper
Fungerar på induktion Nej
Färg Aluminium
Material Aluminium
Diameter 12,2 cm
Alessi
Alessi
Alessi är ett av Italiens ledande designmärken, som är kända för sina unika och otroligt funktionella produkter till kök och hem. De föredragna materialen är rostfritt stål och samarbetet med externa designers garanterar förnyelse och allsidighet. Här hittar du hela vårt sortiment av Alessis tidlösa produkter!

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Pulcina mokabryggare Svart 6 Koppar

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriva en recension