Brita AquaGusto 100 Kalkfilter

Från BRITA

Brita AquaGusto 100 Kalkfilter

Leverans: 1-3 vardagar

319,95 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Brita AquaGusto 100 Kalkfilter är en smart filterlösning till kaffebryggare och espressomaskiner med vattentank, som effektivt tar bort kalk från vattnet. 

Produktbeskrivning

Brita AquaGusto 100 Kalkfilter är en smart filterlösning till kaffebryggare och espressomaskiner med vattentank, som effektivt tar bort kalk från vattnet. 

Kalkfiltret är en liten kudde som läggs i vattentanken på din espressomaskin eller kaffebryggare. Kudden innehåller samma typ av granulat som Britas övriga filter, som binder kalken från vattnet. Ett naturligt material som består av jonbytare och aktivt kål, som hos Brita utvinns från krossad kokosnöt. 

Till filtret medföljer en smart liten Filter Exchange Display, som aktiveras när filtret sätts i användning. Det sitter en liten tänd-knapp på displayen och en indikator för 1, 3 och 6 månader, som blir röd ju längre tiden går. Filtret ska bytas ut efter max 6 månader (eller 100 liter vatten) och indikatorn kommer vara helt röd när 6 månader har gått.

Brita AquaGusto 100 rekommenderas till kaffebryggare och espressomaskiner med en vattentank på max 1,5 liter. 

Brita Exchange Display

Exchange-displayen är en liten smart påminnelse-funktion, så du kan följa med i när filtret ska bytas ut.

Lätt att använda

Brita AquaGusto 100 ska sköljas genom med vatten innan det läggs i vattentanken. Det rekommenderas att du gör det i god tid innan espressomaskinen/kaffebryggaren ska användas, t.ex. på kvällen, eftersom filtret ska hinna börja ta upp kalk från vattnet.

Förbättrar smaken

Ett Brita-filter filtrerar bort kalk och biämnen som t.ex. klorin från vattnet. Dessa påverkar nämligen smak och lukt. Med filtrerat vatten får du ut det bästa av ditt kaffe!

Funktion Kalkfilter
BRITA
BRITA
BRITA är en av de ledande inom filtrering av vatten och därmed borttagning av kalk samt orenheter. Det gör BRITAs vattenfilterkanna till ett måste till espressomaskiner som absolut inte tål kalk. Vattenfilterkannorna kan dessutom användas till dricksvatten, för att få en mjukare och bättre smak.

Se flere produkter fra BRITA

0 anmeldelser af Brita AquaGusto 100 Kalkfilter

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension