Brita AquaGusto 250 Kalkfilter 3 st

Leverans: 1-3 vardagar

1 009,00 SEK

-190,85 SEK 1 199,85 SEK

336,33 SEK per st


Lägg till i önskelistan

Ref: A2122
EAN: 4006387067106

Brita AquaGusto 250 Kalkfilter är en smart filterlösning till kaffebryggare och espressomaskiner med vattentank, som effektivt tar bort kalk från vattnet. 

Kalkfiltret är en liten kudde som läggs i vattentanken på din espressomaskin eller kaffebryggare. Kudden innehåller samma typ av granulat som Britas övriga filter, som binder kalken från vattnet. Ett naturligt material som består av jonbytare och aktivt kål, som hos Brita utvinns från krossad kokosnöt. 

Till filtret medföljer en smart liten Filter Exchange Display, som aktiveras när filtret sätts i användning. Det sitter en liten tänd-knapp på displayen och en indikator för 1, 3 och 6 månader, som blir röd ju längre tiden går. Filtret ska bytas ut efter max 6 månader (eller 250 liter vatten) och indikatorn kommer vara helt röd när 6 månader har gått.

Brita AquaGusto 250 rekommenderas till kaffebryggare och espressomaskiner med en vattentank på -3,5 liter. Om vattentanken är större än 3,5 liter rekommenderar vi att du använder två kuddar.

Brita Exchange Display

Exchange-displayen är en liten smart påminnelse-funktion, så du kan följa med i när filtret ska bytas ut.

Lätt att använda

Brita AquaGusto 250 ska sköljas genom med vatten innan det läggs i vattentanken. Det rekommenderas att du gör det i god tid innan espressomaskinen/kaffebryggaren ska användas, t.ex. på kvällen, eftersom filtret ska hinna börja ta upp kalk från vattnet.

Förbättrar smaken

Ett Brita-filter filtrerar bort kalk och biämnen som t.ex. klorin från vattnet. Dessa påverkar nämligen smak och lukt. Med filtrerat vatten får du ut det bästa av ditt kaffe!

  • 3 x Brita AquaGusto 250 Kalkfilter

    Brita AquaGusto 250 Kalkfilter är en smart filterlösning till kaffebryggare och espressomaskiner med vattentank, som effektivt tar bort kalk från vattnet. 

Funktion Kalkfilter

Om BRITA

BRITA
Visa alla produkter från BRITA

0 anmeldelser af Brita AquaGusto 250 Kalkfilter 3 st

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori:

Relaterade blogginlägg

Inga relaterade blogginlägg