Ny Spar 48%
BRITA Marella 2,4L Hvid Inkl. 12 Maxtra+ Filter

Från BRITA

Brita Marella 2,4 L Vit Inkl. 12 Maxtra+ Filter

Leverans: 1-3 vardagar

1 039,00 SEK

1 979,50 SEK

Spar 940,50 SEK

En BRITA vandfilterkande forbedrer smagen af varme og kolde drikke samt forlænger levetiden på dine køkkenmaskiner, ved at filtrere vandet for kalk og bistoffer.

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  BRITA MAXTRA+ patroner används i din BRITA vattenfilterkanna, för att ta bort kalk och biämnen från vattnet, som påverkar smak och lukt.

  MAXTRA+ patroner kan filtrera upp till 100 liter vatten men bör bytas ut ca en gång i månaden för optimal funktion.

  Denna förpackning består av 1 patron.

  MAXTRA+ patroners livslängd beror på kvalitén av det lokala vattnet, som t.ex. vattnets hårdhet. 

  Vi rekommenderar att du alltid köper extra filter, så att du alltid har ett när det är dags att byta.

  9 x

  Ref: 46-209911

  BRITA MAXTRA+ patroner används i din BRITA vattenfilterkanna, för att ta bort kalk och biämnen...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Med en BRITA vattenfilterkanna kan du förbättra upplevelsen av din espressomaskin. BRITA filtrerar vatten från kalk och biämnen, som påverkar smak och lukt.

  Denna BRITA Marella-kanna kan innehålla 2,4 liter och den filtrerar 1,4 liter åt gången. De 1,4 liter är den mängd som körts igenom filtret och är klart att hälla upp. Resterande 1 liter i tratten över filtret och kommer filtreras i takt med att du häller från kannan. 

  Brita Marella passar i kylskåpsdörren och levereras inkl. 3 stycken filter, med en kapacitet på 150 liter.

  1 x

  Ref: 46-1024045

  Med en BRITA vattenfilterkanna kan du förbättra upplevelsen av din espressomaskin. BRITA...

  Kapacitet 2,4 L
  Udvid tekst

Produktbeskrivning

Med en BRITA vattenfilterkanna  kan du förbättra upplevelsen av din espressomaskin. BRITA filtrerar vatten från kalk och biämnen, som påverkar smak och lukt.

Denna BRITA Marella-kanna kan innehålla 2,4 liter och den filtrerar 1,4 liter åt gången. De 1,4 liter är den mängd som körts igenom filtret och är klart att hälla upp. De resterande 1,1 liter i tratten över filtret och kommer filtreras i takt med att du häller från kannan.

Brita Marella Cool passar i kylskåpsdörren och levereras inkl. 12 stycken filter, med en kapacitet på 150 liter.

Must-have tilbehör

Tillbehör passar  Brita Marella 2,4 L Vit Inkl. 12 Maxtra+ Filter

Förbättrar smaken

En BRITA vattenfilterkanna filtrerar vattnet från kalk och biämnen, som t.ex. klorin som påverkar smak och lukt. Med filtrerat vatten får du ut det bästa av ditt kaffe.

Så fungerar BRITA vattenfilterkanna

Du sätter bara MAXTRA-patronen i kannan och ställer in indikatorn, som visar när du ska byta patron. Därefter häller du vatten från vattenkranen direkt i kanan, så filtreras vattnet när du häller upp. Kannan är praktisk och kan förvaras i kylskåpet.

Förlänger maskinernas levnadstid

Det största hotet mot bl.a. espressomaskiner är kalk i vattnet. Därför bör du alltid filtrera vattnet med en BRITA vattenfilterkanna. Kannan filtrerar vattnet från kalk och förhindrar därmed kalkavlagringar, så dina maskiners levnadstid förlängs. 

Smart kalender

BRITA Marella är utrustad med en smart kalender, som du kan ställa in för att se när filtret ska bytas ut. För att få ut det optimala av kannan ska filtret bytas ca en gång i månaden.

Filter medföljer

Med kannan får du 12 filter, så du kan använda kannan direkt. MAXTRA patroners levnadstid beror på kvalitén på det lokala vattnet, som t.ex. vattnets hårdhet. Filtret kan filtrera ända upp till 150 liter vatten, men för att få optimal prestanda bör du byta patronen ca var fjärde vecka. Vi rekommenderar att du alltid köper ett extra filter, så du alltid har ett när det är dags att byta.

Kapacitet 2,4 L
Bredde 26 cm
Dybde 11 cm
BRITA
BRITA
BRITA är en av de ledande inom filtrering av vatten och därmed borttagning av kalk samt orenheter. Det gör BRITAs vattenfilterkanna till ett måste till espressomaskiner som absolut inte tål kalk. Vattenfilterkannorna kan dessutom användas till dricksvatten, för att få en mjukare och bättre smak.

Se flere produkter fra BRITA

0 anmeldelser af Brita Marella 2,4 L Vit Inkl. 12 Maxtra+ Filter

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension