Spar 21%
Gaggia Cadorna Prestige Inkl. Pleje og Kaffe

Fra

Gaggia Cadorna Prestige Inkl. Pleje og Kaffe

Leverans: 1-3 vardagar

9 777,00 SEK

12 388,95 SEK

Spar 2 611,95 SEK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Exempel

Sparxpres

 • Cadorna-seriens toppmodell
 • Överskådlig hantering via TFT Display
 • 12 olika kaffe- och mjölkdrycker
 • 4 personliga användarprofiler
 • Pre infusion
 • Automatiskt mjölksystem med integrerad mjölkbehållare
 • Uttagbar bryggenhet

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  Filter till Gaggias espressomaskiner. Undvik att kalken sätter sig och slipp därmed att avkalka maskinen så ofta. Kalkfiltret är mycket lätt att sätta i och byta ut.

  OMS: Filtret passar inte till Gaggia Titanium och Gaggia Classic. 

  Passar till följande maskiner:

  Gaggia Baby-serien (Baby, Baby Classic, Baby Dose, Baby Twin)

  Gaggia Espresso-serien (Espresso Pure, Espresso Color, Espresso Dose)

  Gaggia Accademia

  Gaggia Brera

  Gaggia Naviglio

  1 x

  Ref: 25T-21001419

  Filter till Gaggias espressomaskiner. Undvik att kalken sätter sig och slipp därmed att avkalka...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Cafetto MFC Green Organiska Mjölkrengöring är ett flytande rengöringsmedel till att rengöra mjölkskummare, mjölkbehållare och mjölksystem på espressomaskiner.

  En flaska består av 1 liter mjölkengöring och flaskan har en smart inbyggd måttbägare, så det är lätt att dosera rätt mängd. Du kan också använda mjölkengöringen till att rengöra stålkannor som du använder till att skumma mjölk. Kom ihåg att skölja kannan grundligt med vatten efteråt! 

  Cafetto MFC Green Organiska mjölkengöring kan användas till halvautomatiska, helautomatiska och automatiska espressomaskiner samt kaffebryggare med mjölksystem. 

  Fördelar med Cafetto MFC Green Organiska mjölkengöring:

  • Organiskt produkt
  • Fosfat-fri
  • GMO-fri
  • Tar bort mjölkrester effektivt
  • Efterlämnar inte lukt
  • Inte etsande
  • Laboratprium-testad

  Cafetto MFC Green Organiska mjölkengöring är testad på ett laboratorium, som bekräftat att produkter är effektivt med e-coli, salmonella, listeria och andra bakterier.

  Certifierad

   

  1 x

  Ref: 25T-27885

  Cafetto MFC Green Organiska Mjölkrengöring är ett flytande rengöringsmedel till att rengöra...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Rigtig Kaffe Adrianna är en hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras på Sicilien. Kaffet består av 60% tvättat arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

  Med Adrianna kaffe får du en mediumrostat kaffeblandning med en genomträngande mörk smak med kraft. Kaffet har en intensiv och långvarig eftersmak med inslag av chokolad, som ger ett gott krämigt kaffe.

  Rigtig Kaffes Adrianna är perfekt till en kopp espresso men också till en vanlig kopp svart kaffe. Tack vare den kraftfulla smaken ger den också en god cappuccino, där kaffesmaken kommer fram. Adrianna är ett kaffe med styrka och karaktär. 

  Adrianna är ett italienskt tjejnamn som betyder mörk och denna kaffeblandning har fått namnet för att den inspireras av den sicilianska traditionen av rostning av kaffeböner och den mörka kaffesmaken.

  Sicilianer köper oftast deras kaffe hos den lokala rostaren "torrefazione" och föredrar en liten, mycket stark svart kopp kaffe som dricks snabbt och ger en koffeinkick p.g.a. det höga innehållet av robusta. På sicilien rostas kaffet efter gamla traditioner som går i arv i generation efter generation. Här fokuseras det på den djupa och kraftiga smak och det noggranna rostandet som ger en riktig siciliansk espresso.

  Riktig kaffes egna serie består av 5 olika kaffeblandningar, där alla 5 är en hyllning till Italien och den Italienska kaffehistorien. Varje kaffeblandning symboliserar ett område i Italien och detta områdes tradition av kaffesmak och kafferostning.

  Rostning: 3/6

  Syre: 4/6

  Kropp/krop: 3/6

  Hållbarhet: Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

  Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden. 

  1 x

  Ref: 25B-10071

  Rigtig Kaffe Adrianna är en hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras...

  Kaffestyrka Mellan
  Rostat Adrianna: 04.05.2021
  Bäst före Adrianna 1kg: 08.07.2023
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Rigtig Kaffes egna kaffeblandning Teodora är ett kaffe med en balanserad smak. En hyllning till den stolta kaffetradition i Napoli. Kaffet består av 60% tvättade arabica bönor och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

  Du får, med kaffet Teodora, en mediumrostad kaffeblandning med en fyllig, balanserad och jämn smak med små inslag av lakrits, som ger en fantastisk doft. Kaffet ligger fint i koppen och har en god och fast crema, som gör den perfekt till en espresso. Teodora är ett kaffe med stor personlighet!

  När Rigtig kaffes egna Teodora blandas med mjölk får du en fyllig och god cappuccino eller latte med en fin gyllene färg. Kaffesmaken tränger igenom och ger karaktär, som gör att den fungerar perfekt med mjölken.

  Teodora är ett italienskt tjejnamn som betyder guds gåva. Vår kaffeblandning Teodora har fått namnet som en hyllning till guds gåva i kaffevärlden. Den stolta kaffetraditionen i Napoli ger kaffet dess mörka, intensiva smak.

  Folket i Napoli är kända för deras kärlek till kaffe och, även om det inte var de som skapade espresson, har  i dagsläget den bästa cappuccinon. Kännetecknet för en äkta italiensk kopp kaffe! Enligt det italienska folket är Napoli fortfarande den by som serverar den bästa kopp kaffen i landet, tack vare den gamla stolta traditionen. Tack vare det relativt höga innehållet av robusta i det kaffeblandningarna får man en espresso med karaktär och en stark smak med creme.

  Espresson från Napoli är skapad utifrån filosofin att perfektion uppnås genom att modifiera och vidareutveckla, tills man får fram ett perfekt resultat.

  På kaffebarerna i Napoli hittar du äkta baristas, som har ögon för detaljer. Vid sidan av kvarnen har de oftast en liten sked liggandes, så de kan fylla på lite extra kaffe till den traditionella espresso-shotten på 7g, för att få den helt rätta smaken.

  Rigtig Kaffes italienska serie består av fem olika kaffeblandningar, som alla är en hyllning till Italien och den italienska kaffehistorien. Varje kaffeblandning symboliserar ett område i Italien och detta områdes traditioner av kaffesmak och kafferostning. 

  Rostning: • • •

  Syra: • • • 

  Body: • • • •

  Fås även i 500 g.

  Hållbarhet: Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

  Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden. 

  1 x

  Ref: 25B-10072

  Rigtig Kaffes egna kaffeblandning Teodora är ett kaffe med en balanserad smak. En hyllning till...

  Kaffestyrka Mellan
  Rostat Teodora 1kg: 04.05.2021
  Bäst före Teodora 1kg: 04.05.2023
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo
  [vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Integrerat mjölksystem

  Gaggia Cadorna Prestige är en automatisk espressomaskin och kan därmed göra mjölkdrycker genom bara ett tryck. Den innovativa och bekväma systemet ser själv till att dosera rätt mängd mjölk, skumma den och hälla den i koppen, varefter kaffet bryggs.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="894" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="892" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  4 personliga användarprofiler

  Genom att skapa en personlig användarprofil kan du ställa in var enskild dryck, så den passar precis till dina behov. Inställningarna sparas, så du bara ska trycka på start utan att behöva ändra styrka, kaffemängd eller liknande var gång.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Nytt interface

  Den nya, stora TFT färgdisplayen gör det mycket enklare att överskåda inställningsmöjligheter, rengöringsprogram etc. Du kan bläddra mellan flera sidor för att hitta rätt kaffedryck. På Gaggia Cadorna Prestige hittar du espresso, kaffe, cappuccino och latte macchiato på sida 1 och resterande drycker finns på de övriga sidorna.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="891" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="887" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Pre infusion

  Maskinen är utrustad med Pre infusion, vilket betyder att det malda kaffet fuktas under lågt tryck innan bryggningen börjar. Detta ger ett jämnare tryck under bryggningen, så du får fullt utbyte av ditt kaffe.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Espresso-back

  När du ska brygga espresso kan du välja att dra ut Espresso-backen och ställa koppen på den. På det sättet kan du få kaffeutloppet ännu närmare koppen, så du undviker stänk samt får en ännu bättre creme.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="879" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="881" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Keramisk kvarn

  Gaggia Cadorna är utrustade med en tystgående keramisk kvarn, som själv doserar och maler precis den mängd som ska användas till den valda kaffedrycken. Malningsgraden kan justeras i 10 steg, så du kan anpassa malningen till de bönor du vill använda. Kvarnen får bara justeras medan den maler.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Behållare till kaffebönor

  Den inbyggda bönbehållaren har en kapacitet på upp till 300 g hela bönor och är utrustade med en arombevarande lock, så bönorna håller sig friska.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="885" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="886" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Stor vattentank

  Maskinen är utrustad med en vattentank som hanteras framifrån, med en kapacitet på 1,5 liter. Vattentanken kan tas av och fyllas direkt under vattenkranen. Vi rekommenderar att du använder ett Gaggia Intenza kalkfilter i vattentanken, så kalket filtreras bort innan det kommer in i maskinen.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Urtagbar bryggenhet

  Bryggenheten kan tas ur genom att öppna luckan på sidan av maskinen. För det bästa kafferesultatet är det viktigt att rengöra bryggenheten minst en gång i veckan under rinnande vatten, så kaffefett, kaffesump och liknande sköljs bort.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="877" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="883" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Justerbart kaffetapp

  Kaffetappen kan justeras upp och ner, så den passar till koppen. Maskinens frihöjd är 15,5 cm.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Varmvatten-funktion

  Gaggia Cadorna Prestige ger dig möjligheten att få varmt vatten till t.ex. te. Detta görs genom att trycka på aktuell knapp på displayen, varefter vattnet kommer ut från steamern.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="888" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]

  1 x

  Ref: 25A-RI9604

  Cadorna-seriens toppmodell Överskådlig hantering via TFT Display 12 olika kaffe- och...

  Maskinkategori Helautomatisk
  Mjölksystem Ja - helautomatiska
  Färg front/ kabinett Grå / Svart
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

  Du får ett medium mörkrostat kaffe med en djup samt fyllig smak och doft, med inslag av choklad och nötter. Eftersmaken är välbalanserad med en lätt sötma.

  Super Crema är ett otroligt spännande kaffe, tack vare en kombination av arabicabönor från Syd- och Mellanamerika samt Indonesien. Du får ett fylligt och kraftfullt kaffe, som ger en otroligt god espresso med fin, tät crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever verkligen upp till sitt namn och ger dig en otroligt autentisk italiensk espresso-upplevelse.

  Med andra ord passer detta kaffe både dig som vill ha en kraftig smak på ditt kaffe eller använder mjölk. Det gör ju heller inte något att cremen ger ditt kaffe ett exklusivt utseende. Perfekt kaffe att bjuda dina gäster på.

  Rigtig Kaffe blå serie består av fyra olika kaffeblandningar, som är skapade utifrån en förståelse för hur kaffe ska rostas och hanteras, för att få den bästa upplevelsen, oavsett om man föredrar en rykande espresso eller en krämig latte.

  Hållbarhet: Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

  Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden. 

  1 x

  Ref: 25B-20111

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från...

  Kaffestyrka Mellan
  Rostat Super Crema: 13.04.2021
  Bäst före Super Crema: 13.04.2023
  Udvid tekst

Produktbeskrivning

Gaggia Cadorna Prestige är en helautomatisk espressomaskin med 12 olika kaffe- och mjölkdrycker på programmet, som bryggs med hjälp av bara ett tryck på en knapp. Autentiskt italienskt kaffe när det är som bäst!

Maskinen är otroligt lätt att använda, tack vare den innovativa och användarvänlga TFT-displayen. Den guidar dig genom alla förlopp, oavsett om du ska brygga kaffe med eller utan mjölk eller rengöra maskinen. Under displayen finns stora knappar till av/på, användarprofiler, hem, inställningar samt start/stopp. Med andra ord så är alla funktionerna lättillgängliga.

Genom ett tryck på knappen för en kaffe- eller mjölkdrycken får du möjligheten att ställa in kaffestyrka i fem olika steg, temperatur, kaffemängd samt om du vill brygga en eller två koppar. På det sättet kan du snabbt och enkelt anpassa drycken, så du får precis den kopp kaffe du tycker bäst om.

Tack vare fyra olika användarprofiler kan du spara inställningarna för var enkel dryck, så de alltid är anpassade efter din kaffetyp. Du öppnar enkelt din profil via "My favourites"-knappen och väljer den profil du vill använda. Därefter ska du bara välja den kaffedryck du vill ha, trycka på start och på ett ögonblick kan du njuta av ditt nybryggda kaffe.

Maskinen är utrustad med en integrerad mjölkbehållare, med en kapacitet på 0,6 liter. Ett automatiskt mjölksystem som gör det otroligt enkelt att brygga cappuccino, latte macchiato och andra mjölkdrycker. Maskinen ser själv till att suga upp mjölken från behållaren, skumma det och hälla ut det i koppen, varefter kaffet bryggs.

Gaggia Cadorna Prestige är en elegant antracitgrå espressomaskin med vattentank som hanteras framifrån och kaffesumps-behållare. Maskinen är perfekt till dig som vill ha en användarvänlig och bekväm maskin som brygger en fantastisk kopp kaffe, både med eller utan mjölk.

Skillnaden på Gaggia Cadorna Milk och Prestige

Gaggia Cadorna Prestige är Cadorna-seriens toppmodell, som med sin integrerade mjölkkaraff kan brygga ytterligare fyra mjölkdrycker (cappuccino XL, flat white och cortado) jämfört med Milk-modellen. Frihöjden för glas är dessutom 1 cm högre, så du kan använda höga caféglas.

Integrerat mjölksystem

Gaggia Cadorna Prestige är en automatisk espressomaskin och kan därmed göra mjölkdrycker genom bara ett tryck. Den innovativa och bekväma systemet ser själv till att dosera rätt mängd mjölk, skumma den och hälla den i koppen, varefter kaffet bryggs.

4 personliga användarprofiler

Genom att skapa en personlig användarprofil kan du ställa in var enskild dryck, så den passar precis till dina behov. Inställningarna sparas, så du bara ska trycka på start utan att behöva ändra styrka, kaffemängd eller liknande var gång.

Nytt interface

Den nya, stora TFT färgdisplayen gör det mycket enklare att överskåda inställningsmöjligheter, rengöringsprogram etc. Du kan bläddra mellan flera sidor för att hitta rätt kaffedryck. På Gaggia Cadorna Prestige hittar du espresso, kaffe, cappuccino och latte macchiato på sida 1 och resterande drycker finns på de övriga sidorna.

Pre infusion

Maskinen är utrustad med Pre infusion, vilket betyder att det malda kaffet fuktas under lågt tryck innan bryggningen börjar. Detta ger ett jämnare tryck under bryggningen, så du får fullt utbyte av ditt kaffe.

Espresso-back

När du ska brygga espresso kan du välja att dra ut Espresso-backen och ställa koppen på den. På det sättet kan du få kaffeutloppet ännu närmare koppen, så du undviker stänk samt får en ännu bättre creme.

Keramisk kvarn

Gaggia Cadorna är utrustade med en tystgående keramisk kvarn, som själv doserar och maler precis den mängd som ska användas till den valda kaffedrycken. Malningsgraden kan justeras i 10 steg, så du kan anpassa malningen till de bönor du vill använda. Kvarnen får bara justeras medan den maler.

Behållare till kaffebönor

Den inbyggda bönbehållaren har en kapacitet på upp till 300 g hela bönor och är utrustade med en arombevarande lock, så bönorna håller sig friska.

Stor vattentank

Maskinen är utrustad med en vattentank som hanteras framifrån, med en kapacitet på 1,5 liter. Vattentanken kan tas av och fyllas direkt under vattenkranen. Vi rekommenderar att du använder ett Gaggia Intenza kalkfilter i vattentanken, så kalket filtreras bort innan det kommer in i maskinen.

Urtagbar bryggenhet

Bryggenheten kan tas ur genom att öppna luckan på sidan av maskinen. För det bästa kafferesultatet är det viktigt att rengöra bryggenheten minst en gång i veckan under rinnande vatten, så kaffefett, kaffesump och liknande sköljs bort.

Justerbart kaffetapp

Kaffetappen kan justeras upp och ner, så den passar till koppen. Maskinens frihöjd är 15,5 cm.

Varmvatten-funktion

Gaggia Cadorna Prestige ger dig möjligheten att få varmt vatten till t.ex. te. Detta görs genom att trycka på aktuell knapp på displayen, varefter vattnet kommer ut från steamern.

Maskinkategori Helautomatisk
Kaffedrycker Lungo
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Kaffedrycker Ristretto
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Americano
Mjölkdrycker Cortado
Mjölkdrycker Cafe au lait / Cafe Latte
Mjölkdrycker Mjölkskum
Mjölkdrycker Flat White
Mjölkdrycker Cappuccino
Mjölkdrycker Latte Macchiato
Mjölksystem Ja - helautomatiska
Mjölkbehållare Ja
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
MyCoffee funktion Ja
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja
Max. Glas- & Kopphöjd 15,5 cm
Display typ Med knapper
Display TFT
Kvarn/ inställningar Keramisk / 10
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 300g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Overskudsvarme
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,5 / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Sumplåda kapacitet ca. 10 kopper
Pumptryck 15
App-funktion Nej
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Grå / Svart
Serie Gaggia Cadorna
Effekt 1900 W
Bredde 26 cm
Höjd 38 cm
Dybde 44 cm
Vikt 9,6 kg
Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Cadorna Prestige Inkl. Pleje og Kaffe

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension