Rigtig Kaffe Mixpaket 7kg

Leverans: 1-3 vardagar

1 499,00 SEK

-1 664,00 SEK 3 163,00 SEK

163,12 SEK per kg


Här kan du prova alla 14 varianter av Rigtig Kaffes egna kaffeblandningar. Mixpaketet innehåller bl.a. vår helt nya blå serie, som är skapad utifrån en förståelse för hur kaffe ska rostas och hanteras, för att få den bästa upplevelsen, oavsett om man föredrar en rykande espresso eller en krämig latte.

Utöver detta innehåller mixpaketet den röda italienska serien, som består av fem olika kaffeblandningar, som alla är en hyllning till Italien och den italienska kaffehistorien. Varje kaffeblandning symboliserar ett område i Italien och dess tradition av kaffesmak och rostning. 

Den gröna serien är Rigtig Kaffes ekologiska serie, som består av fem olika kaffeblandningar, med utgångspunkt i olika fantastiska kaffeområden runt om i världen. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Chiapas Ekologiskt 500g

  Rigtig Kaffe Chiapas är en mexikansk, ekologisk kaffeblandning med en medium body och en balanserad smak. Kaffet består av tvättade arabicabönor från Ciapas-regionen i Mexiko.

 • 1 x Rigtig Kaffe Guanaja Ekologiskt 500g

  Rigtig Kaffe Guanaja är ett ekologiskt och Fair Trade Certificerat kaffe med en djup smak och kraftig densitet. Ett mörkrostat, double roast kaffe från Mexiko, Honduras och Peru.

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema 500g

  Rigtig Kaffe är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema Ekologiskt 500g

  Rigtig Kaffe är en ekologisk 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Peru, Sumatra och Guatemala.

 • 1 x Rigtig Kaffe Espresso 500g

  Rigtig Kaffe Espresso är en harmonisk och kraftig kaffeblandning, bestående av 7% arabica och 30% robusta från Brasilien, Indien och Vietnam. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Espresso Latte 500g

  Rigtig Kaffe Espresso Latte är en kaffeblandning bestående av 100% arabica från Brasilien, Colombia och Indonesien. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Antigua Ekologiskt 500gr

  Rigtig Kaffe Antigua är en ekologisk kaffeblandning till dig som gillar en intensiv och stark smak. Kaffet består av noga utvalda, tvättade kaffebönor från Mexiko (Chiapas), Guatemala och Sumatra.

 • 1 x Rigtig Kaffe Chanchamayo Ekologiskt 500gr

  Rigtig Kaffe Chanchamayo är en ekologisk kaffeblandning med en elegant smak och en lätt ljus rostning. Kaffet består av tvättade bönor från Chanchamayo-provinsen i Peru.

 • 1 x Rigtig Kaffe Mount H Ekologiskt 500gr

  Rigtig Kaffe Mount H är ett ekologiskt kaffe med imponerande fyllighet och djup. Kaffebönorna kommer från Papua Nya Guinea, Sumatra och den Dominikanska Republiken.

 • 1 x Rigtig Kaffe Adrianna 500g

  Rigtig Kaffe Adrianna är en hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras på Sicilien. Kaffen består av 60% tvättat arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

 • 1 x Rigtig Kaffe Dianora 500g

  Rigtig Kaffes Dianora är en hyllning till den norditalienska regionen Lombardiet och är ett kvalitets-kaffe bestående af 100% arabica från Guatemala.

 • 1 x Rigtig Kaffe Fabiola 500g

  Rigtig Kaffe Fabiola är en otroligt fyllig och harmonisk kaffeblandning. En hyllning till den toscanska kaffetraditionen och rostningen. Kaffet består av 75% tvättad arabica och 25% robusta från Colombia, Kenya, Guatemala och Brasilien. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Fiorenza 500g

  Rigtig Kaffe Fiorenza är ett spännande och raffinerat kaffe. En hyllning till kaffetraditionen i den norditalienska region Piemonte. Kaffet består av 100% arabica från Columbia, Brasilien och Sumatra.

 • 1 x Rigtig Kaffe Teodora 500g

  Rigtig Kaffe Teodora är en kaffeblandning med en balanceret smak. En hyllning till den stolta napolitanska kaffetraditionen. Kaffet består av 60% tvättad arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

Kaffetyp Mixpakke
Kaffetyp Hela kaffebönor
Vikt 7 kg

Om Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe
Visa alla produkter från Rigtig Kaffe

2 anmeldelser af Rigtig Kaffe Mixpaket 7kg

Samlet bedømmelse: 3,5 ud af 5 stjener baseret på 2 anmeldelser
Bodil 2018-04-25

Ros til alle disse skønne kaffer

Denne pakke er en sand oplevelse at komme igennem. Det er virkelig dejligt, at kunne smage, så stort et udvalg af kvalitetskaffe og med så stor spredning i smagen.
Og trods den store spredning skulle man tro, at der var nogle, man ikke kunne lide.
Men det var bestemt ikke tilfældet.
De er alle rigtig skønne og det er svært, at udpege en enkelt, som er den bedste, da de hver især kan noget ekstraordinært. Jeg er en sand fan af disse kaffer.

Ulla henriksen 2017-09-29

Kan anbefales

Lækkert at kunne smage så mange forskellige kaffe.
Jeg har svært ved at beskrive min favorit, da de alle er skønne i smagen og meget afbalancerede.

Skriv din recension

3 andra produkter i samma kategori: