Filtrering
Kaffestyrka
Vis mere... Vis mindre
Kaffetyp
Vis mere... Vis mindre
Price
79 SEK 7169 SEK
Arabica
50 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Ursprung
Vis mere... Vis mindre
EU Ekologi märke
Vis mere... Vis mindre

Arcaffe - se hela sortimentet här

per sida
per sida

Arcaffe

Arcaffe är ett speciality rosteri, som med noggrannhet och miljötänk rostar bland marknadens bästa kaffe. Om du uppskattar kvalitet, så välj Arcaffe!

Arcaffe har gamla, stolta traditioner när det gäller att rosta kaffe av högsta kvalitet. Sedan 1945 har rostningen utförts med noga utvalda kaffebönor, uteslutande från farmar med CSC-certifikat.

De allra flesta kaffebönor från Arcaffe har CSC-certifikat, som ett bevis på den otroligt höga kvalitén det arbetas med. Endast 11 kaffemärken i världen har CSC-certifikat. De enskilda Arcaffe-blandningarna är noga sammansatta, för att få deras helt egna karaktär.

Bakom det läckra sortimentet från Arcaffe står Enrico Meschini, som representerar fjärde generationen av familjens arbete med utval och rostning av kaffe. Enrico Meschinis passion för espresso har tagit honom över hela världen, där han noga utvalt de enskilda bönorna ute hos lokala bönder.

Utöver att vara mannen bakom Arcaffes stora lyxiga sortiment är Enrico Meschini medlem av den internationella juryn för "The Cup of Excellence", hedersmedlem av “Speciality Coffee Association” och stiftare av CSC-organisationen och certifikatet. 

Arcaffe - Kort over bønnernes oprindelse